MUUSIKAVIDEO ⟩ Cartoon avaldas koostöös Pluutoga värske loo «Piranha»

Elu24
Copy
Cartoon avaldas koostöös Pluutoga värske loo «Piranha».
Cartoon avaldas koostöös Pluutoga värske loo «Piranha». Foto: Sony Music / pressifoto

Tantsumuusika koosseis Cartoon teatab, et avaldas uue loo pealkirjaga «Piranha», milles teeb kaasa ka räppar Pluuto. Lisaks loole on ilmunud ka muusikavideo.

«Meile on alati meeldinud Pluuto eestikeelsed lood ja peame teda kindlasti üheks parimaks Eesti hiphopi vokalistiks. Ühel hetkel kuulsime Pluuto ühte ingliskeelset avaldamata demo ja olime väga üllatunud, et ta ka inglise keeles nii lahedalt kõlab. Võtsime Pluutoga ühendust ja tegimegi sellise loo,» räägib Cartooni liige Ago Teppand ja lisab, et valminud pala ongi esimene lugu, millel räppar inglise keeles laulab.

Cartooni sõnul oli koostöö mõnus ja sujus ladusalt. «Pluuto on selline easygoing (eesti k muretu – toim) ja ta oli kõikidele meie ideedele väga avatud. Tema enda loomingulised tšakrad on ka väga lahtised,» arutleb Teppand ja jätkab, et tänu suurele kuulajaskonnale on Cartooni missiooniks alati olnud võimalikult palju Eesti andekaid lauljaid maailmale tutvustada.

Lugu ilmub koostöös Discover Recordsi ja Sony Musicuga. Loole on valminud ka muusikavideo, mis on filmitud ja tehtud Türgi audiovisuaalse kunstniku Bertan Cani poolt Tallinnas. Unikaalse stiiliga muusikavideo toob vaatajateni värske sõõmu Cartooni, millest ei puudu Cartoonile omaselt silmapaistvad visuaalid.

Vaata videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles