Tõeline Meistrite liiga: Leverkuseni mängijad läksid Messi särgi pärast kaklema

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (vasakul) ja Manuel Friedrich.
Lionel Messi (vasakul) ja Manuel Friedrich. Foto: SCANPIX

Leverkuseni Bayeri jalgpalliklubi mängijad läksid Meistrite liiga kohtumisel FC Barcelonaga Lionel Messi särgi pärast kaklema.

Leverkuseni kaitsja Michal Kadlec tahtis Messi särki poolajal endale saada, ent meeskonnakaaslane Manuel Friedrich jõudis temast ette, vahendab Metro. Juhtunu tekitas poolajal riietusruumis rüseluse.

Kadlec sai oma särgi kätte pärast lõpuvilet, ent kaua ei saa kumbki jalgpallur hinnalist suveniiri enda käes hoida. Nimelt on klubi oma mängijate lapsiku käitumise peale pahane ning sunnib särgid oksjonil heategevuseks maha müüma.

«Ma garanteerin, et Kadlec ja Friedrich müüvad need särgid oksjonil maha ja raha läheb heategevuseks,» kinnitas Leverkuseni spordidirektor Rudi Voller. «Nad läksid üle igasuguse piiri ja meil seisab ees vestlus, et järgmises kohtumises midagi sellist ei korduks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles