Yasmyn pärjati aasta naisartistiks. Taasavaldame intervjuu, mis tehti enne EMA galaõhtut.

Omanäoline artist Yasmyn napsas endale tänavustel Eesti Muusikaauhindadel kolm nominatsiooni. Kuigi nominentide nimistus on kirjas vaid Yasmyni nimi, siis lauljatari muusikaliseks taustajõuks on tema kallimast koostööpartner Caspar Mágus. Elu24-le andsid üle kolme aasta koos olnud noored oma esimese ühise intervjuu.

22-aastane lauljatar Sinencia Jasmine Kass ehk Yasmyn tuli möödunud aasta mais välja oma teise kauamängivaga «YASMYN». «See on minu kõige terviklikum, külluslikum ja küpsem looming, mida seni olen teinud. Kuulates seda albumit, märkan, kui palju aega, mõtet ja südant siia projekti olen pannud,» kirjeldas Yasmyn oma albumit pea aasta tagasi.

Koos plaadi ilmumisega pani Yasmyn endale kirja, et soovib selle aasta Eesti Muusikaauhindadel (EMA) teenida kolm nominatsiooni: parim naisartist, aasta hiphop-/rap-/R'n'B artist ja aasta album. Kas Yasmyn nägi tulevikku ette või on noore laulja mõttejõud nõnda tugev, sellele ei saa kunagi kindlat vastust, kuid 2022. aasta EMA-l on noor lauljatar nomineeritud just neis kategooriates.

Küll aga pole Yasmyn ainus, kes nominatsioonidest rõõmu tunneb. Lauljatari albumisse panustas suuresti Yasmyni muusikaline koostööpartner Kaspar Kolk ehk Caspar Mágus (23), kes on ühtlasi lauljatari kallim. Elu24 vestles noortega nende esimeses ühises intervjuus lähemalt sellest, kuidas nad koostööd teevad, mis neid inspireerib ja kumb tuli esimesena – kas armastus või muusika.

Kommentaarid
Copy