Missivõistluse finaalist eemale jäänud Karolin Kippasto: mul olid kõrged ootused

Elu24
Copy
Karolin Kippasto
Karolin Kippasto Foto: Erakogu

Selgusid nelikümmend Miss World võistluse finaali pääsenut. Eestit esindanud Miss World Estonia 2021 tiitliga pärjatud Karolin Kippasto kahjuks finaali ei jõudnud.  

Imekaunis missikandidaat Karolin Kippasto annab sotsiaalmeedias teada, et tema jaoks on rahvusvaheline missivõistlus Miss World seekord lõppenud. 

«Kahjuks ei pääsenud ma neljakümne finalisti sekka, kuid olen selle kogemuse eest väga tänulik. Aitäh teile kõigile, et mind toetasite. Mul on hea meel, et sain taas võimaluse Eestit esindada,» avaldab Karolin. 

Instagrami loos tunnistas naine, et on ääretult kurb. «Ma ei saanud öösel üldse magada. Mul olid endale kõrged ootused seatud.» Siiski nentis Karolin, et andis endast parima ja on enda üle uhke.

Viimati oli Eesti Miss World võistlusel esindatud 14 aastat tagasi.

Seekordne võistlus toimub Kariibi meres asuval Puerto Rico saarel. Võistlus toimub juba seitsmekümnendat korda, seekord osales 97 riiki.  

Võistlust jätkavatele tüdrukutele soovib Karolin palju edu ja hoiab neile pöialt. 

2018. aastal käis Karolin Miss Grand Internationali iludusvõistlusel ja aasta hiljem Miss Tourism Internationalil. Viimasel jõudis ta kümne parima hulka. «Seni olen kõige rohkem rõõmu tundnud selle üle, et saavutasin Miss Tourism Internationali võistluse talendivoorus, kus tantsisin džässistiilis, ka kümnenda koha. Sain mitmel korral suurtel lavadel esitada oma tantsu ning see, et olla just üksinda laval, oli küllaltki proovile panev,» räägib Karolin Elu24-le antud intervjuus. 

Karolin õpib Tartu ülikoolis psühholoogiat ning tegeleb tantsimisega. Loe pikemat lugu Karolinist SIIN.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles