FOTOD ⟩ Kallimaga poseerinud USA modell tekitas oma tuntud saatejuhist isas ebameeldivust

Elu24
Copy
Tuntud USA telenäo Steve Harvey modellist tütar, Lori Harvey 2018. aastal.
Tuntud USA telenäo Steve Harvey modellist tütar, Lori Harvey 2018. aastal. Foto: AFP/SCANPIX

Tuntud USA telenägu Steve Harvey 25-aastane tütar Lori Harvey on suhtes Hollywoodi näitleja Michael B. Jordaniga (34). Hiljuti pani Lori sotsiaalmeediasse üles koos kallimaga tehtud pildi, mis naise isale väga ei meeldinud. 

Modellina töötav 25-aastane Lori Harvey on juba mõnda aega suhtes Marveli filmist «Must panter» tuntud näitleja Michael B. Jordaniga. Kuulujutud paarist hakkasid levima 2020. aasta teises pooles ning eelmise aasta alguses tegid nad oma suhte avalikuks. Nüüd postitab neiu sotsiaalmeediasse aeg-ajalt pilte ka oma kallimaga, kuid Lori isa, tuntud USA telenägu Steve Harvey (alumisel pildil) ühest fotost väga vaimustunud ei ole.

65-aastane telenägu väisas Ellen DeGeneresi jutusaadet, kus talle näidati 2. jaanuaril Lori Instagrami potsatanud pilte. Ellen tahtis teada, kas tütre kallim veetis pühad koos Harveydega. «Vaata seda. Kas see toimus sinu silme all?» küsis Ellen kelmikalt, vahendab toofab.com.

«Ma ei ole seda pilti kunagi näinud,» tunnistas telenägu ja lisas: «See pilt tekitab minus ebamugavust. Mulle see pilt väga ei istu.»

Fotodel istub Lori oma kallima süles ja ühel pildil teevad nad üksteisele musi.

Kuigi modelli isale fotod eriti meeldinud, siis miljonid olid nendest väga vaimustuses. Tavaliselt alla miljoni reaktsiooni teeniv Lori sai näitlejast kallimat näitavale postitusele veidi alla nelja miljoni like'i. 

Marveli näitleja veetis aga Harveyde perekonnaga juba teised jõulud ja telenäo sõnul teeb ta väga häid kingitusi. «Sellepärast ta mulle meeldib,» kiitis Steve tütre kallimat. «Ta proovib perekonnale muljet avaldada. Mina olen isa, seega mulle tõi ta suure paki sigareid, mida on väga raske saada. Sada tükki karbis ja ta andis need mulle,» kirjeldas telenägu rõõmsalt. Lori emale kinkis Michael B. Jordan aga sokke.

Vaatamata heale jõulukingile hoiab telenägu näitlejal ikkagi silma peal. 

Steve Harvey on USAs enim tuntud peremängu «Family Feud» saatejuhina. Eestis kannab sama formaadiga telesaade nime «Rooside sõda». 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles