KUUMAD KAADRID ⟩ Maailmarändur Liza Lind taastub Trinidadi ja Tobago väntsutustest Mehhikos: stressivaba elu!

Elu24
Copy

Möödunud nädalal Trinidadis ja Tobagos kõvasti väntsutada saanud sisulooja Liza Lind otsustas reedel saareriigist vabanedes, et põrutab koos kallimaga hoopis Mehhikosse. Nüüd postitas kaunitar ühismeediasse kuumas riigis tehtud veelgi kuumemad kaadrid!

Maailmarändur Liza Lind on noorele eale vaatamata külastanud juba enam kui 50 riiki. Nädala eest seadis Liza oma kallimaga suuna Trinidadi ja Tobago poole, mis on saareriik Kariibi mere kaguosas Lõuna-Ameerika põhjarannikul Väikeste Antillide saarestikus.

Sinna jõudes tabas aga paari ebameeldiv üllatus – neil keelati riiki siseneda ja ebaselge oli ka see, millal nad sealt minema saavad. Õnneks pääsesid noored päevi kestnud jama järel riigist välja ega lasknud sellel kõigel ennast liialt kaua morjendada.

«Kui elu sinu plaanidesse sekkub, muuda plaani,» kirjutas Liza oma Instagrami-loos ja jagas kaadrit lennusõidust. Veidi hiljem avaldas Liza, et nad on kallimaga jõudnud Mehhikosse.

Tänaseks on noorte puhkus Mehhikos hoo sisse saanud ja Liza jagab imelisi kaadreid otse palmide alt ühismeedias ka oma jälgijatega.

«Stressivaba elu,» kirjutas sisulooja üsnagi seksika postituse pealkirjas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles