FOTOD Jalgpallur Markus Poom veetis mesinädalad Dubais

Elu24
Copy

Legendaarse väravavahi Mart Poomi vanim poeg, jalgpallur Markus Poom sõudis möödunud sügisel abieluranda. Nüüd jagas Markus ühismeedias pilte enda mesinädalatest, mida ta veetis koos kauni abikaasa Rebecaga Dubais.

Mullu 1. mail kihlusest teatanud 22-aastane Markus Poom ja 20-aastane Rebeca Poom abiellusid 25. septembril. Nende pulmapidu toimus populaarses Endla talus.

Mesinädalatele põrutasid noored vahetult enne jõule ja sihtpaigaks oli päikeseline Dubai. Seal veedeti ka aastavahetus.

Rebeca jagas sotsiaalmeedias mesinädalatest pilte jooksvalt, Markus postitas aga mitu pilti korraga oma Instagrami kontole alles jaanuari keskpaigas. 

Markus avaldas Elu24-le, et Dubaisse olid nad juba mõnda aega tahtnud minna. «Selleks, et seda linna külastada ja nautida sealset sooja ilm.» Meeldejäävaid hetki mesinädalatelt oli Markuse sõnul palju.

«Ütleks, et just aasvatavehtuse vaade Burj Khalifa ilutulesikule ning Expo Dubai 2020 külastused olid väga lahedad,» loetles jalgpallur.

Rebeca postitas 1. jaanuaril Instagrami kaks pilti ning teatas kurvastusega: «Dubais on kahe aasta jooksul kolm korda vihma sadanud ja nendest kaks päeva on eile ja täna.» 

Noorte pulmapäev oli 25. september 2021. Paar päeva pärast pulmi tõdes Markus Elu24-le, et tunne on suurepärane. «See kauaoodatud päev oli imeline ja üle ootuste äge – jääb eluks ajaks meelde.»

Südamliku etteaste tegi pulmas ka Markuse 17-aastane vend Andreas, kes laulatuse ajal laulis. «Kui seisin altari ees ja nägin Rebecat minu poole kõndimas... tõeliselt ilus hetk!» meenutas peigmees.

Rebeca nentis siis, et läheb veel aega, et kõik kohale jõuaks. «Peaaegu viis kuud planeerimist oli nii väärt ja mina, kes polnud kunagi varem korralikus pulmas käinud, saan öelda, et kõik oli täpselt nii, nagu ette kujutasin,» tõdes ta.

Kuu aega pärast pulmapäeva jagas Rebeca abielust mõtteid Instagramis. «Kindlasti üks elu parimaid otsuseid! Abielu ei ole kindlasti lihtsalt mingi paberimajandus, vaid see on uue perekonna loomine ja see on niiiiiii eriline tunne. See on n-ö maja vundament, mis tuleb teha, et peale ehitama hakata, mitte katus, mille viimasena peale paned. Meie ühise tee algus, mitte lõpp. Nii palju on ees ja ei jõua ära oodata, mis kõik Jumalal meile plaanis on,» kirjutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles