Ameeriklanna pani koroonahirmus oma lapse pagassi

Elu24
Copy
Koroona testipunkt Ameerikas. Pilt on illustratiivne.
Koroona testipunkt Ameerikas. Pilt on illustratiivne. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Texases elav ameeriklanna Sarah Beam pani oma 13-aastase poja väidetavalt auto pakiruumi, kuna kartis, et laps nakatab teda koroonaviirusega. Nüüd süüdistatakse naist oma lapse elu ja tervise ohtu seadmises.

Texase osariigis elavat 41-aastast Sarah Beami süüdistatakse oma 13-aastase poja elu ja tervise ohtu seadmises, vahendab CNN

3. jaanuaril sõitis Sarah koos oma pojaga koroonatesti tegema. Testipunktis leidsid tervisetöötajad 13-aastase poisi auto pagassist. Väidetavalt oli Sarah tervisetöötajale kinnitanud, et pakiruumis on tema koroonapositiivne poeg, kuid ta soovis teha lisatesti. 

Kui tervisetöötajad ütlesid, et testi tegemiseks peab poiss ikkagi autos istuma, tuli Sarah' laps pagassist välja ja ronis auto tagaistmele. 

Ametlike dokumentide põhjal väitis Sarah, et pani lapse pagasiruumi, kuna ta tahtis koroonaviirusega nakatumist vältida. Juhtunu kohta viidi läbi ametlik uurimine.

Viimase tulemusel võeti Sarah vahi alla ning 9. jaanuaril sai ta 1500 dollari suuruse kautsjoniga vanglast välja. Veel ei ole meedia saanud kinnitust, kas naine on endale advokaadi hankinud.

CNNi andmetel on Sarah ametilt õpetaja, kuid on praegu sundpuhkusel. Tema pojaga on kõik õnneks hästi ja ta ei saanud juhtunu tõttu vigastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles