FOTOD ⟩ Lõuna-Aafrika Vabariiki põrutanud Vabarnad võtsid kaasa ka lapsehoidja

Elu24
Copy

Ansambli Trad.Attack! liige Sandra Vabarna teatas möödunud nädalal ühismeedias, et läks koos laste ja muusikust abikaasa Jalmar Vabarnaga 45 päevaks Lõuna-Aafrika Vabariiki. Nüüd jagas muusik nende esimesest nädalast meeleolukaid pilte.

«Meil on olnud Jalmariga üks unistus – elada mingi aeg kuskil soojas riigis. Põrgatasime seda mõtet mitu aastat, aga kogu aeg oli ju nii palju töid ja tegemisi ja siis tulid veel lapsed… vabandused, vabandused!» selgitas Sandra Vabarna oma Instagrami postituses.

Eesmärgi elada kuskil soojas riigis otsustasid Vabarnad täide viia sel aastal. Ei läinudki kaua, kui nad põrutasid koos lastega Lõuna-Aafrika Vabariiki.

«Lõpuks valisime esimeseks sihtkohaks Lõuna-Aafrika Vabariigi, sest siin on mõnus kliima, hea toit, see on uus riik meie jaoks ja seda soovitasid mitmed sõbrad. Lisaks – aeg on täpselt sama kui Eestis! Kuna tegu ei ole ainult puhkusereisiga, siis on see ideaalne ka töötamiseks,» nentis muusik ja lisas: «Loomulikult plaanime ka puhata, sest minu isiklik eesmärk sellel aastal ongi rohkem puhata ja teadlikumalt tööd teha.» 

Sandra sõnul nägid nad esimese nelja päevaga juba päris palju. «Tundub, et kaks aastat mitte reisimist väljendus meie esimese nelja päeva tegemistes. Käisime läbi juba seitse soovitatud kohta.»

Postituses avaldas Sandra, et nendega on reisil kaasas ka lapsehoidja Hanna-Liis, keda näeb muusiku postituse kõige viimasel fotol (üleval). «Selleks, et saaksime ka tööasju teha, on meiega kaasas imeline inimene Hanna-Liis. Ta tuli meie juurde kolm aastat tagasi lapsehoidjana tööle ja nüüdseks on ta osa meie perest!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles