Sarjas «Lastega kodus» pereisa kehastanud Bob Saget leiti hotellist surnuna

Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy
Bob Saget
Bob Saget Foto: AFP/SCANPIX/Phillip Faraone

Sarjades «Lastega kodus», «Kuidas ma kohtasin teie ema» ja «Ameerika naljakaimad koduvideod» kaasa teinud püstijalakoomik suri pühapäeval 65-aastaselt.

Väidetavalt leiti koomik surnuna oma hotellitoast Orlandos Ritz-Carltonis pühapäeva pärastlõunal. Alles eelmisel õhtul andis näitleja Florida osariigis Jacksonville'is etenduse. 

Orange'i maakonna šerifi büroo kinnitas Sageti surma pühapäeval. «Pühapäeval helistati politseisse infoga, et hotellitoas on teadvuseta mees. Hiljem tehti kindlaks, et tegemist on Robert Sagetiga, ja ta kuulutati sündmuskohal surnuks. Detektiivid ei leidnud märke kuritegevusest ega narkootikumidest,» kirjutasid Florida ametnikud Twitteris.

Alles laupäeval, pärast etendust, tegi näitleja Instagrami postituse, kus kirjutas: «Olen tagasi püstijalakomöödias, nagu olin 26-aastaselt. Ma arvan, et leian oma uue hääle ja armastan iga hetke sellest. Okei, näeme kahe nädala pärast!»

«Ma olen katki. Olen täielikus šokis. Mul ei ole kunagi olnud teist sellist sõpra nagu tema,» avaldab kaastunnet John Stamos, kes mängis koos Sagetiga sarjas «Lastega kodus». «Ma armastan sind nii väga, Bobby.»

«Mul pole sõnu. Bob oli üks parimaid inimesi, keda olen oma elus tundnud. Ma armastasin teda nii väga,» sõnab Candace Cameron Bure, kes kehastas sarjas «Lastega kodus» Sageti tütart.

«Üks lahkemaid inimesi, keda ma olen oma karjääri jooksul kohanud,» kirjutab näitleja Richard Lewis Twitteris.

Bob Saget, John Stamos, Dave Coulier 1987. aastal
Bob Saget, John Stamos, Dave Coulier 1987. aastal Foto: Scanpix

«Meil on väga kahju kinnitada, et pühapäeval suri meie armastatud Bob. Ta oli meile kõik ja me tahame, et te teaksite, kui väga ta armastas oma fänne, esinedes otse-eetris ja tuues naeruga kokku inimesi kõigilt elualadelt,» seisab avalikus avalduses. «Kuigi me palume praegu privaatsust, kutsume teid meiega ühinema, et meenutada armastust ja naeru, mille Bob maailma tõi.»

Philadelphias sündinud Saget sai 80ndatel ja 90ndatel tuntuks Danny Tanneri rolliga komöödias «Lastega kodus». Sagetist jäävad maha abikaasa Kelly Rizzo ja mehe kolm tütart esimesest abielust – Aubrey, Lara ja Jennifer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles