VAATA ⟩ Eesti mehe video metskitse taga ajavatest huntidest kogub TikTokis kümneid tuhandeid klikke

lemmik.postimees.ee
Copy
Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: @kallepihelgas/TikTok

TikTokis kogub populaarsust Eesti mehe rajakaamera video Läänemaal kitse taga ajavatest huntidest.

Video autor on hobi korras fotograafiaga tegelev loodushuviline Kalle Pihelgas, kelle TikToki kontolt leiab mitmeid teisigi põnevaid videoid Eesti metsloomadest. Samuti on tal ka oma Facebooki ja Instagrami kodulehekülg.

«Kaks hunti ajavad metskitse taga. Vaata lõpuni! 2021. aasta kõige põnevam video,» kirjutas video autor Kalle Pihelgas postituse juurde.

Kitsede edumaa huntide ees tundub olevat üsna suur. Kui kitseke lipsab video alguses kaamera eest läbi vägagi väledalt, siis teda jälitavad hundid saabuvad alles mitme sekundi pärast ja tunduvad lonkivat üsna laisalt. Mine tea, ehk polnudki neil kõht väga tühi? Kas nad kitse lõpuks kätte said, jääb siinkohal mõistatuseks.

Pihelga rajakaamera asub Läänemaal. «Hunti kaamerasse saades on alati emotsioonid positiivsed. Nähes neid selliselt tegutsemas oli ikka väga positiivne. Sellist asja just iga päev ei näe,» sõnas ta Lemmikule antud kommentaaris.

Kui muidu on Pihelga postituste vaatajate hulk mõne tuhande kanti, siis seda videot on mõne päevaga vaadatud juba üle 46 tuhande korra.

@kallepihelgas Roe deer chased by two wolves. Wait until the end! Most exciting video from 2021. #fyp #fy #trailcam #canislupus #wolf #eestiloodus #rajakaamera ♬ original sound - Kalle Pihelgas

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles