TOP 20 ⟩ Skandaalidest lotovõiduni, seksisõltuvusest salasuhteni ehk Elu24 kõige loetumad lood

Kaja Kallas, Taavi Libe, Triin Tuula Foto: Kollaaž
Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy

Rõõmupisaratest kurbusepisarateni, skandaalidest lotovõiduni, seksisõltuvusest salasuhteni – teie ees on Elu24 viimase aasta kõige loetumad lood! Ilusat vana aasta lõppu ja veelgi paremat uut kogu Elu24 toimetuse poolt!

20. Urmas Eero Liiv uuest leiust Estonia vrakil: ma ei kahtlustanud hetkekski, et tegu oli lihtsalt õnnetusega, aga nüüd...

«Kui Estonia 94ndal uppus, siis tõmmati kohe pahaendelisi paralleele, et see kuulutab ka Eesti riigi hukku. Tundus jabur ja meelevaldne. Ma ei kahtlustanud hetkekski, et tegu oli lihtsalt õnnetusega, sest usun, et paljud mäletavad seda jõhkrat tormi, millega laev merele läks,» avaldas Urmas Eero Liiv suvel sotsiaalmeedias. Kuid päev varem Estonia vraki juures leitud asi muutis tema jaoks nii mõndagi.

19. Kas tunneksid ära? Anne Veskil on lihtne nipp, kuidas poes käies märkamatuks jääda

Anne Veski
Anne Veski Foto: KRÕÕT TARKMEEL

Armastatud laulja Anne Veski (65) meenutas Kanal 11 saates «SuhteVimkad» kokkupuuteid hullunud fännidega ning avaldas ka nipi, kuidas tal õnnestub niimoodi väljas käia, et keegi teda ära ei tunne.

18. Miks 12-aastane tüdruk tegelikult bussist maha jäi? Taisto: juht sai ainult käsi laiutada

Võru naine Anete Kramp kirjutas sügise algul Facebookis, kuidas bussijuht jättis tema 12-aastase tütre kodubussist maha. Bussifirma esindaja väitel läks tüdruk aga ise bussist välja, mistõttu ei jäänud juhil üle muud kui minema sõita.

Tegu on jätkulooga sellele artiklile: 12-aastane tüdruk jäeti kodubussist maha. Ema: inimlikkust pole võimalik õpetada

17. Müstiliselt kadunud allikas: Estonialt päästetud kaksikõed toodi kopteriga Utö saarele 

«Mul läks silm punni ja küsisin, kas pilte ka äkki on,» meenutas ajakirjanik Andres Raid hetke, kui talle öeldi, et õnnetuse ajal parvlaeva Estonia pardal viibinud eestlannadest kaksikõed maandusid kopteriga Utö saarel.

16. Kaja Kallase pilt naerutab netirahvast: see on tõesti hea leid!

Peaminister Kaja Kallasest levis internetis pilt, mis pani nii mõnegi inimese naeru kihistama. Kas sina saad aru, miks?

15. «Olin umbes 14-aastaselt kodutütarde suvelaagris…» Eesti naiste rääkimata lood võtavad sõnatuks

Kevadel rääkis endine Eesti naisjalgpallur tele-eetris, et kaotas 14-aastaselt süütuse kordades vanemale treenerile, kes teda veel aastaid hiljem oma kontrolli all hoidis. See lugu võis šokeerida avalikkust ning tekitada spordiringkondadeski ahelreaktsiooni, mis viib viimaks ehk muutusteni. Kuid liiga paljud naised teavad omast käest, et üksikud pedofiilia- ja ahistamisskandaalid, mis aeg-ajalt meediasse jõuavad, on vaid jäämäe veepealne osa. Meiega rääkis kümme eri vanuses ja eri elualal tegutsevat naist, kelle lood täpselt seda tõestavadki.

14. TEDA MÄLETATE? 〉 Kaheksa last korraga sünnitanud naise võsukesed 12 aastat hiljem

Nadya Suleman tõi 2009. aasta jaanuaris ilmale kaheksa last. Sündmus pälvis suurt meediatähelepanu, kuna ta oli üks esimesi, kes nii palju lapsi korraga sünnitas. Enne laste sündi ootas ema kodus juba kuus last.

13. 18-aastane Laura ei saa maski kanda: toidupoe turvamees ütles, et olen esimesena kirstus

Laura Charlotte Kalvet.
Laura Charlotte Kalvet. Foto: Erakogu

Kuigi Eestis kehtivast maskikandmise kohustusest on vabastatud lapsed, allergikud, astmaatikud ja erivajadustega inimesed, on kehva tervisega Laura Charlotte Kalvet pidanud avalikes kohtades maskita liikudes korduvalt kiusamist taluma.

12. Ootamatu pööre Rakveres kadunud Keidi loos: politsei väitel põgenes naine varastatud bussiga riigist

SA Kadunud otsis taga möödunud mais Rakveres kadunuks jäänud 27-aastast Keidit. Politsei väitel oli naine aga sõpradega kokku leppinud, et põrutab varastatud mikrobussiga Eestist minema.

11. HOIATUS 〉 Pettur kasutas seljaajukasvajaga võitleva Tony lugu ära

Ly Aasalaid pöördus juulis sotsiaalmeedia vahendusel inimeste poole palvega aidata vend Tony Saksamaale elupäästvale operatsioonile. Venna raviks vajalikud 127 000 eurot saadi juba sama päeva õhtuks kokku. Elu24-le laekunud vihjete põhjal tuli aga välja, et abipalve on kahjuks seotud ka pettusega.

10. Suri tuntud laulja Viivi Sõnajalg. Abikaasa: minu ingel läks taevasse

Viivi Sõnajalg saates «Hommik Anuga».
Viivi Sõnajalg saates «Hommik Anuga». Foto: ERR/«Hommik Anuga»

10. augusti hommikul lahkus ootamatult 58-aastasena meie seast tuntud laulja Viivi Sõnajalg. Seda kinnitas Viivi abikaasa Oleg Sõnajalg. «Täna hommikul lahkus minu kallis abikaasa Viivi Sõnajalg. Mis juhtus, täpselt ei tea. Eks selle selgitab lahkamine,» sõnas Oleg. Ta lisas, et ainus info, mis talle jagati, oli see, et Viivil oli olnud terviserike. Veidi hiljem selgus ka surma põhjus. 

9. Äsja abiellunud Taavi Libe kutsub võõraid naisi endaga voodirõõme jagama

Ajakirjanik Taavi Libe (33) abiellus juuli alguses näitleja Katariina Ratasepaga (34), kuid ringlesid jutud, mis seadsid paari meespoole pühendumuse kaasale küsimärgi alla. Elu24 toimetusele laekus vihje mehelt, kes tundis muret, kas Katariina Libe on ikka kursis kõigega, mis tema abikaasa telefonis toimub. «Tundub, et mitte, sest juba kümme päeva pärast pulmi lõi Taavi külge mu eksnaisele,» väitis ta.

Elu24 võttis kõnealuste väidete tõttu Taavi Libega ühendust. «Jah, vastab tõele,» tunnistas telenägu. «Mul on psühholoogilisi probleeme. Tegemist on seksisõltuvusega. Üritan teraapias käia,» avaldas ta.

8. Eliitkooli pikantne saladus: intiimsuhted õpilastega maksid Prantsuse lütseumi õpetajale töökoha

Tallinna elitaarsest Prantsuse lütseumist lekkis välja saladus, millest õpilased on omavahel rääkinud juba aastaid, kuid kooli juhtkond mööda vaadanud. «Eks need tüdrukud näitasid ka ise initsiatiivi, sest muidu ei oleks need asjad nii kaugele arenenud.» Loo keskmes on keskealine prantsuse keele õpetaja, kes sai vahetult enne kooliaasta lõppu kaela politsei ja lahkus koolist.

7. Viimsi rannas kadunud 6-aastane Stefan leiti veest hukkununa

Viimsis Kelvingi rannas läks 24. juunil kaduma kuueaastane Stefan. Politsei teatel leiti poiss sama päeva õhtul veest hukkununa.

Rannas viibis poiss isa ja õega. Ta läks kaduma kella 17.19 paiku, kui emale helistas tütar. Häirekeskus sai teate kella 17.40 ajal. Poiss läks ema sõnul muuli peale, kuid kui isa pojale järele läks, oli poiss kadunud.

6. Estonia katastroofis kadunud kaksikõdede vanemad: tütred helistasid pärast laevahukku

Kanal 2 erisaates «Estonia – 27 aastat vastamata küsimusi» said sõna Estonia katastroofis kadunuks jäänud kaksikõdede Hanka-Hannika ja Hannely Veide vanemad Ülo ja Aino, kes on lapsi koju oodanud 27 aastat.

5. Ettevõtja Priit Piilmanni abikaasa Eve andis suhtedraama kohta esimese kommentaari

Triin Tuula, Klarika Virit, Priit Piilmann ja Eve Piilmann.
Triin Tuula, Klarika Virit, Priit Piilmann ja Eve Piilmann. Foto: Kuvatõmmis Elu24 lehelt / Kuvatõmmis Elu24 lehelt / Kuvatõmmis Elu24 lehelt / Kuvatõmmis Aktiver.ee kodulehelt / Elu24 kollaaž

Eesti ühe rikkama mehe Priit Piilmanni ja endise ilmateadustaja Triin Tuula avalikkuse ette kistud salasuhet on kommenteerida saanud mõlemad asjaosalised. Mida aga arvab ebamugavaks kiskunud loost Piilmanni abikaasa Eve?

Aprilli keskel tuli Postimehes avaldatud kuulutuses avalikuks Tuula suhe suurärimehe Piilmanniga. Tuula on Piilmanni kahe lapse ema, noorim laps oli siis kõigest kolmekuune.

Ettevõtja Piilmann ise on samal ajal abielus Eve Piilmanniga. Elu24 võttis Eve Piilmanniga ühendust ja küsis, kuidas ta abikaasa ja endise ilmateadustaja Tuula salasuhet kommenteerib. 

4. Ootamatu pööre: suurärimehe ja ilmatüdruku suhte paljastas salapärane naine

Avalikkuse ette jõudis ärimees Priit Piilmanni nüüdseks lõppenud suhe endise ETV ilmateadustaja Triin Tuulaga. Suhe sai avalikuks 17. aprillil Postimehes avaldatud kuulutuse tõttu, milles sooviti Piilmannile ja Tuulale tütre sünni puhul õnne. Kes on aga see müstiline naine, kes pahatahtliku kuulutusega hästi hoitud saladuse avaldas?

3. EKSKLUSIIV 〉 Üleöö multimiljonäriks saanud eestlane: lugesin neid nulle mitu korda üle, hing tahtis kinni jääda

Juunikuus võideti mänguportaalis suurim eestlasele välja antud võit summas 6,5 miljonit eurot. Juba augustis võitis aga üks õnnelik Soomes töötanud eestlane õnnemängus peavõidu summas 7,2 miljonit eurot. Elu24 uuris, kas ja kuidas on hiigelsumma võitmine mehe elu muutnud.

2. Suri filmist «Vehkleja» tuntud 18-aastane lapsnäitleja Liisa Koppel

Liisa Koppel sai lapsnäitlejana tuntuks filmides «Vehkleja» ning «Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus».
Liisa Koppel sai lapsnäitlejana tuntuks filmides «Vehkleja» ning «Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus». Foto: Urmas Luik/Pärnu Postimees

6. oktoobri varahommik algas ühe väga kurva uudisega. Vaid 18-aastasena lahkus meie seast noor lapsnäitleja Liisa Koppel. Näitleja sai tuntuks filmides «Vehkleja» ja «Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus».

1. Hollywoodi staari armunud Teele jäi ilma kogu maisest varast: lubas eralennukiga Pärnusse järele tulla...

Toris elav Teele kirjutas Facebookis maailmakuulsale näitlejale Tom Hiddlestonile. Ei läinud kaua, kui mees tegi abieluettepaneku ja lubas eestlannale Pärnusse eralennuki järele saata. Nüüd on Teele aga puupaljas ning elab Londoni asemel isa juures ühetoalises korteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles