KLÕPS ⟩ Grete Griffin tõmbas bikiinid selga ja puges abikaasale kaissu

Elu24
Copy

Ameerikas elav Eesti seitsmevõistleja Grete Griffin jõulupühi pikalt igatsema vist ei jäänud, sest mõni päev hiljem kostitas ta oma fänne bikiinipildiga. 

Enne ja pärast pühadenädalavahetust särasid Ameerikas Floridas elava eestlanna Grete Griffini sotsiaalmeedia kontol jõuluteemalised fotod. Paar päeva hiljem kostitas Grete oma instafänne aga palju kuumema kaadriga. Ta pani selga heleroosad bikiinid ja puges profisportlasest abikaasa Robert Griffin III käte vahele.

«See on igavene,» kirjutas Grete postituse pealkirjaks. Abikaasa Robert nõustus naise öelduga: «Selles pole kahtlustki.»

Jõule tähistas Grete tänavu koos kogu perega, sh oma vanemate ja õdedega. Grete võrkpallurist noorem õde Jade õpib Florida ülikoolis. Ka tema on sotsiaalmeedias vaatamata pühademeeleolule bikiinipilte jaganud. 

Grete ja Robert tutvusid 2016. aasta jaanuaris Instagrami vahendusel, kui ameeriklane oli abielus veel Rebecca Liddicoatiga, vahendab Postimees. Suhe eestlannaga puhkes aga õide ja aprillis kolis Robert abikaasast lahku. Sama aasta septembris andis profisportlane sisse ka lahutuse.

Grete ja Robert abiellusid kaks aastat peale kohtumist ning nende peres kasvavad 2017. aastal sündinud Gloria ja 2019. aasta septembris sündinud Gameya.

Möödunud aasta detsembris valmis nende Floridasse ehitatud villa, kuhu pere selle aasta alguses kolis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles