TOP 20 ⟩ Avariid, ohtlikud manöövrid ja afäär tantsupõrandal ehk Elu24 lõppeva aasta kõige rajumad videolood!

Elu24
Copy
Milline oli selle aasta kõige vaadatuim video?
Milline oli selle aasta kõige vaadatuim video? Foto: Elu24 kollaaž

Aastasse 2021 mahtus hulganisti šokeerivaid klippe: poolpaljas poliitik, jõhkrad kokkupõrked ja tulihingelised maskivastased. Milline oli aga Elu24 selle aasta kõige vaadatum video?

20. Tallinlast üllatas McDonald'sisse ilmunud ootamatu külaline

Lugeja saatis Elu24-le video, kus imestas McDonald'si külalise üle, kelle taha oli öösel drive-in'is sattunud. Nimelt seisis McDonald'si drive-in'is traktor!

19. Soomes sattus tohutusse ahelavariisse ligi 90 autot, nende seas kiirabi ja politsei

Kohutavad teeolud põhjanaabrite juures tõid kaasa hiiglasliku liiklusõnnetuse. Neljarealisel maanteel kuhjusid autod äärmise libeduse tõttu üksteise otsa mõlemal suunal ning ahelavariisse saatus 88 autot.

18. Võitjapaarile alla jäänud Mari-Liis ja Jaan avaldavad, kas leidsid saatest armastuse: lendame koos Dubaisse!

Tõsieluseriaalis «Armastuse malev» teiseks jäänud Mari-Liis ja Jaan andsid kaamera ees vastuse kõige olulisemale küsimusele: kas tööst ja vaevast sündis tõesti suur armastus?

17. Ratas võttis Tuuli mehe appi ja pani kuulsa palgimeemi enda kasuks tööle

Riigikogu esimees Jüri Ratas jagas sotsiaalmeedias, et oskab lisaks jutu- ja paberitööle ka kätega tööd teha. Ratase sõnul aitavad aiatööd imeliselt stressiga võidelda. Nii näitaski ta saates «Tuuli Roosmaa mees», kuidas palke saagida.

Ratas ise kommenteeris saates osalemist Facebookis: «Võtsime selle Tuuli ja Arboga ette möödunud pühapäeval. Kui naerda, siis ikka täiega!»

16. Politsei unustas hirmkalli kiiruskaamera pagasiluugile, Eestis elav lätlane päästis päeva

Liiklejate Facebooki kogukonnas püüdis tähelepanu video, kus tallinlane päästis kiiruskaamera, mille eravärvides patrullautoga sõitnud politseinikud olid unustanud pagasiluugile.

Eravärvides politseiauto tagaluugil vedeles kiiruskaamera.
Eravärvides politseiauto tagaluugil vedeles kiiruskaamera. Foto: Kuvatõmmis

15. Sellest enam palju kuumemaks ei lähe: Eesti koreograafi tantsukava võtab jalust nõrgaks

Eesti lauljatari Yasmyni loole «I Had It Good» ilmus eriti kuum musavideo! Koreograafiks oli Laura Pakasaar.

14. Maailmakuulus reisivlogija sattus Tondile: siin pole absoluutselt mitte midagi

Briti juutuuber Bald and Bankrupt ehk Benjamin Rich, kelle reisivideoid tellib YouTube'is üle 2,5 miljoni kasutaja, tegi video sellest, kuidas käis Tallinnas Tondil.

«Siin näeb tõesti teistsugune välja, vaadake neid puust maju, äge! Lõpuks jõuame Nõukogude Eestisse,» rääkis ta. Siiski pidi juutuuber pettuma. «Siin pole absoluutselt mitte midagi. Tondi on tõesti s***. Vabandust, Tondi elanikud, kui te seda vaatate, aga siin ei toimu eriti midagi.»

13. Dubais paljalt rõdule roninud naised said endale jama kaela

Aprilli esimesel nädalavahetusel ilmusid sotsiaalmeediasse pildid ja videoklipid naistest, kes poseerisid Araabia Ühendemiraatide suurima linna, Dubai kõrghoone rõdul. Pornograafilise materjali filmimine ja jagamine võib aga kohalike seaduste tõttu naiste jaoks tähendada nii vanglakaristust kui ka rahatrahvi. Seega ootab vahistatud naisi kuni kuuekuune vanglakaristus ja kuni tuhande euro suurune rahatrahv.

12. Saaremaale reisijaid ehmatas praamijärjekorras veerenud lapsevanker

23. juulil postitati TikTokki jahmatav videoklipp, kus võib näha praamijärjekorras liikuvat sõiduautot, mille juht veab sõiduki kõrval kaasa lapsevankrit. Video postitaja kinnitab klipi alla jäetud kommentaarides, et lapsevanker oli siiski video tegemise ajal tühi ja ohtu kellegi elule seega ei olnud.

Praamijärjekorras avanes veider vaatepilt.
Praamijärjekorras avanes veider vaatepilt. Foto: Kuvatõmmis videost/ TikTok

11. Kas Jürgen Ligi jäi tähtsal videokoosolekul poolpalja ahtriga vahele?

TikToki leht Poliitika Naljanurk avaldas uskumatu video sellest, kuidas Tallinna linnavolikogu istungi videokõne ajal kohendas Jürgeni-nimeline külaline strateegilises piirkonnas, endal püksid pooleldi maas. Oma sõnul kohendas sõnakas poliitik sel saatuslikul hetkel hoopiski rattapükste trakse.

10. Pardakaamera heidab valgust Tammsaare tee avariile, kus kiirabile küljelt sisse sõideti

13. juunil juhtus Tallinnas Tammsaare tee ja Sõpruse ristmikul karm õnnetus, kus alarmsõitu teinud kiirabibussile sõitis küljelt täiskiirusel sisse sõiduauto, misjärel kiirabi küljeli paiskus. Sotsiaalmeediasse ilmus päev hiljem klipp õnnetuse hetkest. 

9. Igav liiv ja tühi väli: pagulaste vastu mässanud Vao külas on haudvaikus, kus inimesed on?

Elu24 käis 1. mail uurimas, mis toimub Vao külas pärast pagulaskeskuse avamist!

8. Maskivastane läks Tartu tanklas teenindajaga vaidlema: näitan inimestele, et ei ole mõtet ennast orjastada (ümberkirjutis videost)

Tartu tanklas töötav teenindaja postitas sotsiaalmeediasse video maskivastasest, kes läks töötajaga vaidlema, sest viimane keeldus tema teenindamisest.

7. Maskivastane eestlanna jagas politseiga eriti lennukaid teooriaid: ma olen selle maakera omanik!

Lõbus video sellest, kuidas poekülastajate maskikandmist kontrollinud patrull komistas maskikandmisest keeldunud naise otsa. Viimane pidas maha pika loengu sellest, et Eesti Vabariiki ei ole olemas ning tema on hoopis planeet Maa omanik.

Politsei loeb «rahvusvahelist dokumenti».
Politsei loeb «rahvusvahelist dokumenti». Foto: Kuvatõmmis

6. Maha põlenud Eesti veok ajas pealtvaataja paanikasse: tule välja sealt!

Ärev video, kuidas Eesti numbrimärgiga veok rattast alguse saanud põlengu käigus leekidesse mattub. Juht püüab aga kõigest väest autost isiklikke asju päästa.

5. Tartu kutid saatsid Tallinna kolm taldrikut, et pakiteenust testida. Tulemus on mõtlemapanev!

Kui sotsiaalmeedias hakkas levima video, kus Omniva töötajad pakiautomaadi juures pakke loobivad, otsustasid kaks noormeest teha põneva eksperimendi. Tartust pandi kolme firma pakiautomaate kasutades teele taldrikud, mis pidid tervetena Tallinnasse jõudma. Kas nii ka läks?

4. Malluka peika naudib Pärnu ööelu: tantsu vihuti võõra naise seltsis

Elu24 lugeja saatis 10. juulil toimetusele video, kuidas blogija Malluka silmarõõm Gert tantsis meelalt suvises Pärnus võõra naisega. «Jah, see on aus, et ma seltskonnas tantsisin ja vestlesin teise neiuga, aga seal ei olnud absoluutselt ühtegi teist nooti või mõtet. Armastan Marianni südamest,» kommenteeris Gert ja ütles, et on tulevikus targem. 

Umbes tund aega pärast uudise ilmumist ütles Mallukas Elu24-le, et läks Gerdist lahku. «Ma tõstsin ta asjad kenasti ukse juurde ja edaspidi saab ta palju rahulikumalt oma hõõrumisi teha.» Tänaseks on paar aga uuesti koos!

3. Laagna teel jalakäijasillalt sõidurajale kukkunud laps on stabiilses, kuid raskes seisundis

Lasnamäe kanalis juhtus oktoobri alguses karm õnnetus, kui alla 14-aastane laps kukkus sillalt alla. Sotsiaalmeedias jagati videot kohale saabunud arvukatest operatiivautodest.

2. Tallinna lennujaamas maandunud lennukil läks korralikuks kakluseks

Elu24 toimetusele laekus video Hurgadast Tallinnasse suundunud lennukipardalt, kus läks tõeliseks kakluseks. Elu nagu filmis! Väidetavalt oli pardal agressiivne ja joobes mees, kes muutus lennu ajal vägivaldseks nii oma pereliikmete kui ka lennuki meeskonnaga.

1. Tallinna ülikooli otsesaates ilmus kaadrisse paljas naine

Tallinna ülikooli uudistekanali Luna TV eetris olnud saates juhtus kummaline lugu, kui ilmapoisi rolli kehastanud tudengi selja taha ilmus ihualasti naine, kes otselülituse ajal kaadrist rahumeeli läbi jalutas.​

Tallinna ülikooli uudistesaate otseülekandes jalutas kaadrisse alasti naine.
Tallinna ülikooli uudistesaate otseülekandes jalutas kaadrisse alasti naine. Foto: Kuvatõmmis Luna TV videost
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles