VIDEO ⟩ Eesti iluuisutaja leidis endale prantslannast tantsupartneri Instagramist

Postimees Sport
Copy
Eesti sportlased iluuisutamise EMil: Marko Jevgeni Gaidajenko (vasakult), Solene Mazingue, Eva-Lotta Kiibus, Arlet Levandi ja Niina Petrõkina. Täna astuvad neist jääle koguni kolm.
Eesti sportlased iluuisutamise EMil: Marko Jevgeni Gaidajenko (vasakult), Solene Mazingue, Eva-Lotta Kiibus, Arlet Levandi ja Niina Petrõkina. Täna astuvad neist jääle koguni kolm. Foto: Rocca al Mare Uisukool/Facebook

Tallinnas toimuval iluuisutamise EMil teevad jäätantsus tiitlivõistluste debüüdi Marko Jevgeni Gaidajenko ja prantslanna Solene Mazingue, kes leidsid teineteist väga tänapäevasel viisil.

«Ma leidsin ta Instragamist. Ta kirjutas Instagramis mulle: «Tsauki! Olen Prantsusmaalt ja otsin partnerit, kas proovime koos uisutada?» Mõtlesin, et okei! Juba nädal pärast seda lendasin ma Prantsusmaale ja me proovisime kaks nädalat,» selgitas Eesti jäätantsu meister Gaidajenko ERRi spordile. 

«Olin juba aasta jagu uut partnerit proovinud leida ja see oli koroonaviiruse tõttu väga raske,» rõõmustas Mazingue, et lõpuks Eestist partneri leidis. 

Eesti-Prantsusmaa duo tuleb Tondiraba spordihallis jääle 14. jaanuaril. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles