Erksavärvilised mantlid: mida sellel hooajal valida?

Zalando
Copy
Foto: Zalando

Kui päevad lähevad lühemaks ja ilmad jahedamaks, ei ole see kindlasti põhjus ainult tumedamaid toone kanda. Erksavärvilised mantlid naistele on sel talvel moekamad kui kunagi varem: need pole mitte ainult iga stiili eksklusiivseks detailiks, vaid näevad ka säravad ja rõõmsad välja, isegi aasta pimedaimal ajal. Valik on lai - moodsad on nii veekindlad ülerõivad, mis võimaldavad tunda end soojalt ja mugavalt, kui ka elegantsed ja stiilsed villased mantlid. Milline värv ja mudel valida? ZALANDO on välja valinud enim tähelepanu väärivad naiste talvemantlid: vaata ja kanna terviseks!

Roheline

Rohelised ja rohekad toonid on suurepärane valik iga stiili juurde. Elegantsi armastajad võivad sellel sel talvel valida pariisiliku pika villase mantli, mis annab vaoshoitud välimusele vürtsi, kuid ei paista samas liiga ekstravagantne ega pealetükkiv. Samas nõustuvad nii vabaaja stiili austajad kui ka hipsterid, et sulevoodriga roheline või samblavärvi talvemantel pakub nii mugavust, millest talvel tihti puudu tuleb, kui ka laseb luua vabasid vintage kombinatsioone. Ärgem unustagem pealegi, et luksus võib olla ka keskkonnasõbralikum: kunstkarusnahk on endiselt aktuaalne ja kui sellest tehtud rõivad on sumedate roheliste toonidega, on need lihtsalt unustamatud.

Foto: Zalando

Punane

Kas oled kunagi arvanud, et punane on sobimatu ja võib-olla liiga väljakutsuv? Müüt. Punaste toonide palett on nii lai, et igaüks leiab endale sobiva tooni. See klassikaline värv pole sugugi vähem stiilne ka sellel hooajal. Et see seostub elegantsi ja luksusega, tasub naistel kindlasti valida seda värvi mantlid. Sulle sobivad suurepäraselt villaste mantlite erinevad mudelid: pikad, lühikesed, sirge lõikega, kehasse õmmeldud… Avasta just selline toon ja lõige, millega end kõige paremini tunned!

Foto: Zalando

Roosa

Kirkad ja fluorestseeruvad toonid loovad talvele kontrasti. Mahedad toonid meenutavad muinasjutumaja või pulgakomme. Neutraalsed värvid varieeruvad beežide ja nude toonide vahel, mis on alati moes. Need kõik on roosad värvid, millega ei pea piirduma sugugi ainult lapsed. Kuidas end sellel hooajal nendega ehtida? Ära piira oma kujutlusvõimet: igaühel neist varjunditest on oma koht. Elegantsetest sportlikeni: roosad naiste mantlid on selleks talveks suurepärane valik. Vali see erksaks detailiks tumedate või heledate riiete juurde, või kombineeri seda erksate kontrastset värvi detailidega (näiteks rohelise või kuningliku sinisega…).

Foto: Zalando

Kollane

Kuigi see on eriti populaarne soojal aastaajal, ei loovuta kollane värv ka jahedamas oma positsioone. See on justkui kaunis tähelepanuavaldus päikesele ja soojusele, mida viimasel ajal on väga väheks jäänud. Sellise mulje saab aga luua rõivadetailide abil! Sellel hooajal on eriti trendikad erksavärvilised parka stiilis naiste talvemantlid. Kollased toonid sobivad siia suurepäraselt, lisades rangust, kuid samal ajal pehmendades mistahes kombinatsiooni. Kanna seda massiivsete saabaste ja kulunud teksadega, kombineerides neid massiivse salliga.

Foto: Zalando
Copy
Tagasi üles