HÄÄLETA ⟩ Need kümme kodumaist lugu püüavad Raadio 2 aastahiti tiitlit

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: Rauno Liivand

Tänavune Raadio 2 aastahiti valimise suurejooneline finaal ei ole enam kaugel, sest juba mõne päeva pärast selgub, milline on raadiokuulajate lõppeva aasta lemmik kodumaine lugu! Tänaseks on võistlustulle jäänud kümme pala ja oma lemmiku poolt saad hääletada kuni 30. detsembrini.

Raadiokuulajad on oma sõna öelnud ning 2021. aasta kümme parimat kodumaist lugu on selgunud. Nüüd tuleb vaid kümne seast leida see lemmik, kellele antakse tänavune R2 aastahiti tiitel! 

Raadio 2 aastahitt 2021 tiitlit püüavad:

5MIINUST «Koptereid»

Andrei Zevakin & Pluuto «Wingman»

Jüri Pootsmann «Magus melanhoolia»

Karl Killing & Ariadne «Segadus hinges (powerless

Karl-Erik Taukar «Superkangekaelne»

Liis Lemsalu x Stefan «Doomino»

Nublu ft. Gameboy Tetris & Raul Ojamaa «Paraadna»

Smilers «Tee mis sa tahad»

Villemdrillem ft. boipepperoni «Sinuta»

Villemdrillem ft. Heleza «Tundnud nii»

Hääletuslehel www.aastahitt.ee on üles seatud kümme enim hääli kogunud kodumaist lugu. Hääletus kestab 30. detsembrini.

Suurejooneline finaal

Aasta eelviimane päev on Raadio 2 eetris pühendatud täies mahus aastahiti lugudele. Kell 10 alustab erisaatega Erik Morna, kes mängib kahe tunni jooksul lugusid, mis tabelist tänavu välja jäid.

Kell 12 alustab suur maratonsaade Marta Püssa ja Pille-Riin Karro juhtimisel, seitsme tunni jooksul kõlavad R2 eetris 40 parimat Eesti ja välismaist lugu.

Alates kella 19st lülitub Raadio 2 Kultuurikatlasse, kus kuulutatakse otsesaates välja erikategooriate võitjad, esikümne järjestus ja võitjad.

Aastahitt 2021 galal astuvad üles lõppeva muusikaasta silmapaistvad kodumaised artistid, sündmust juhivad R2 saate «Naistesaun» saatejuhid Kristel Aaslaid ja Eleryn Tiit.

Tänavust R2 aastahiti finaalõhtut juhivad Eleryn Tiit ja Kristel Aaslaid.
Tänavust R2 aastahiti finaalõhtut juhivad Eleryn Tiit ja Kristel Aaslaid. Foto: ERR

Otseülekannet saab jälgida Raadio 2 eetris ja videopildis Inspira telekanali, aastahitt.ee ja ERR Menu portaali vahendusel. Kultuurikatlas toimuvale aastahiti galakontserdile on müügil ka piiratud kogus pileteid.

Raadio 2 on aastahitti valinud juba aastast 1994. Möödunud aastal valisid kuulajad parimaks kodumaiseks looks hiti «Maakas» Clicherik & Mäxi ning Gameboy Tetrise esituses. Välismaistest lugudest jõudis esikohale The Weekndi «Blinding Lights».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles