INSTAPILDID JA -VIDEOD Vaata, kui uhkelt ja säravalt välismaised staarid jõule tähistasid

Elu24
Copy

Jõuludest tunnevad rõõmu paljud ja pole kahtlustki, et nii mõnigi välismaa staar armastab pühi eriti uhkelt tähistada. Jõulukaunistused katavad maja nii seest kui väljast, toas on lausa mitu kuuske ja kingitusi on rohkem, kui jõuab kätel kanda. Elu24 toob teieni põgusa ülevaate välismaiste staaride pühadest. 

Popstaar Mariah Carey põrutas koos kallimaga Aspenisse. Sotsiaalmeedia põhjal selgub, et jõulupühad veedeti pere seltsis hubases puhkemajas, kuhu jõudis ka jõuluvana. Muidugi poseeris Mariah ka lumes, lausa mitmel korral ja küllap vägagi hinnalistes kostüümides.

Telesarjast «Päästja koolikell» tuntud Mario Lopez veetis jõulud koos perega. Koos põrutati Turksi ja Caicose saartele, kus vaatamata mõnusale rannaliivale oli ka killuke jõule. Enne perepuhkust jõuti veel kodus pühademeeleolu saatel tantsusamme õppida. 

Näitlejatest abielupaar Sarah Michelle Gellar ja Freddie Prinze juunior väga palju fotosid oma jõuludest sotsiaalmeedias ei jaganud, kuid veidi ikka. Nimelt näitas Sarah Michelle enda ja abikaasa tagasihoidlikuid, kuid väga säravaid dekoratiivprille.

Näitlejanna Reese Witherspoon veetis jõulud pere seltsis ning jagas meeleolukaid pilte oma lastest. Näitlejanna vennatütar Abby, kes tegeleb samuti näitlemisega, jagas Witherspoonide jõuludest pilte ka enda Instagrami kontol. 

Tõsielustaar Kourtney Kardashian näitas Instagramis oma uhkeid jõulukaunistusi. Näiteks oli ühes toanurgas Kourtneyl lausa kolm kuuske ja veel mitmeid dekoratsioone. Ta poseeris nende keskel uhkes jõuluteemalises kostüümis.

Kourtney poolõde, tõsielustaar ja ärinaine Kylie Jenner oma Instagramis väga palju jõuludest ei postitanud. Samas näidati naise kosmeetikabrändi sotsiaalmeedias, et kontor kaunistati tänavu uhke roosa kuusega.

Telenägu Chrissy Teigen ja lauljast abikaasa John Legend veetsid osa pühadest jõulukarnevalil. Sotsiaalmeedias selgub, et lume asemel said karnevalikülastajad hoopis vihma. Päev hiljem näitas Chrissy oma instafännidele ka nende pere jõulukuuske.

Jalgpallur David Beckham on moedisainerist abikaasa Victoria Beckhami sõnul suur pühade fänn. Muidugi tehti ühiselt koos lastega ka uhke perepilt. 

Hollywoodi staar Lindsay Lohan, kes on viimastel aastatel hoidnud madalamat profiili, veetis jõulud Dubais. Enne seda külastas Lindsay oma kihlatuga veidi lumisemat paika.

Rokkar Rod Stewart nautis pühi eriti uhkelt kaunistatud ruumides. 

Popstaar Madonna kaunistas koos lastega kuuse ära juba detsembri alguses. Oma videopostituses, mis tundus lõbus ja rõõmus, ei jätnud Madonna mainimata, et kuuse kaunistamine on paganlik rituaal. 

Laulja ja näitleja Jennifer Lopez alustas jõuluhommikut koos perega küpsetamisega. Instagrami postituses teeb Jennifer nalja, et ühe vahvli tegemiseks on ikka päris palju inimesi vaja.

Räppar Nicki Minaj leidis samuti aja, et koos perega jõuluks kauni perepildi jaoks poseerida. Räppar tegi aga huvitava valiku ning jõulule omaseid värvitoone fotol peaaegu ei olnudki ja see jätab pigem süngema mulje. Kõigest pere taga olev kardin on rohelist tooni.

Räppar Cardi B oli aga täielikult jõulumeeleolus ja tema kodus oli vähemalt kolm uhkelt kaunistatud kuuske! Neid näitas ta helgelt oma fännidele filmitud videoklippides.

Saksa supermodell Heidi Klum on tuntud kui halloween'i kuninganna, kuid ega ta jõulude tähistamisel siis kehvem pole. Muidugi veetis Heidi jõulud noore abikaasa Tom Kaultzi, tema kaksikvenna Billi ja oma laste keskel. Kõigile oli ostetud samad pidžaamad ja päkapikumütsidele oli tikitud igaühe nimi. Kuna Heidi on sotsiaalmeedias oma lapsi varjanud, siis on ka perepildil kõigi laste näod peidetud.

Skandaalne juutuuber ja meikar James Charles otsustas jõule tähistada nii uhkes kleidis kui ka mugavates pidžaamades. Instafännidele näitas James kahte oma vägevalt ehitud jõulupuud.

Tundub, et Kardashianide klannile ühest ikkagi ei piisa. Ka modellina tegutsev Kendall Jenner poseeris kahe jõulupuu ees.

Samal ajal otsustas laulja Lizzo ise jõulupuuks maskeeruda. Lauljal õnnestus ka lumesadu nautida.

USA lauljatar JoJo, kes sai tuntuks 13-aastaselt pärast oma debüütsingli «Leave (Get Out)» ilmumist, tähistas lisaks jõuludele ka kihlust näitleja Dexter Dardeniga. 

Lauljatar Billie Eilish armastab jõule väga ja jagas oma fännidega mitmeid pühadeteemalisi fotosid. Osa neist olid tehtud Billie enda kodus, osa mitte.

USA endine president Barack Obama ja endine esileedi Michelle Obama näitasid sotsiaalmeedias samuti oma uhkelt ehitud kuuske. Michelle jagas veel teisigi pühadeteemalisi fotosid, vanu ja uusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles