VAATA ⟩ Elon Muski ekskallima Grimesi värske muusikavideo produtsent on eestlanna (1)

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Kanada popstaar avaldas oma värskele singlile muusikavideo.
Kanada popstaar avaldas oma värskele singlile muusikavideo. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Kanada lauljanna Grimes (33) on välja andnud uue loo koos vägeva muusikavideoga. Popstaari värske muusikavideo valmimisele aitas kaasa ka eestlanna, kes vastutas projekti järeltootmise eest.

Kanada popstaar Grimes ehk Claire Elise Boucher on paljudele tuntud kui maailma rikkaima mehe, Elon Muski ekskallimana. Nüüdseks lahku läinud paaril on ka 2020. aasta mais sündinud poeg, kellele pandi nimeks  X AE A-XII .

22. detsembril avaldas Grimes uuele loole «Player of Games» valminud muusikavideo. Üle kuue minuti kestva video režissöör on Anton Tammi ning produtsendiks eestlane.

Kui visuaalne pool on lavastatud Tammi poolt, siis süžee ja kunstiliste lahenduste autoriks on Grimes ise, vahendab Dazed Digital.

Tammi on varem lavastanud muusikavideoid ja reklaame artistidele nagu The Weeknd (Blinding Lights) ja Yung Lean (Outta My Head), Lykke Li ja paljud teised.

Grimesi Mehhikos üles võetud muusikavideo järeltootmisjuht on eesti produtsent Elisa Johanna Känd, kes on varem produtseerinud mitmeid videoid Tommy Cashile, samuti iraani juurtega taani lauljatarile Sevdaliza ning olnud produtsent teiste seas näiteks Microsoft Xboxi reklaamile Suurbritannias, Vormel 1 ja Mastercardi reklaamile.

Videos osaleb tegelasena ka Grimes, kes kasutab valgusmõõka, et võidelda tegelasega nimega Dark King.

«Player of Games» ilmus algselt selle kuu alguses. Kuulajad täheldasid, et loo sõnades võib olla seos Grimesi hiljutise lahkuminekuga tema partnerist ja lapse isast Elon Muskist. Paar ilmus esimest korda avalikkuse ette 2018. aasta mais.

Tesla elektriautode tootja Musk on ka kosmosefirma SpaceX asutaja ja tegevjuht. Ta möödus sel sügisel oma jõukusega Amazoni asutajas Jeff Bezosest, olles nüüd umbes 300 miljardi dollariga (264 miljardi euroga) maailma rikkaim inimene.

Tänavu septembris läks kolm aastat koos olnud paar lahku. 

Grimesi viimane täispikk album Miss Anthropocene ilmus 2020. aastal. Grimes on viidanud, et järgmisena on tal kavas kosmoseooper, mis keerleb lesbidest tehisintellektide armusuhte ümber.

Vaata videot SIIT:

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles