Rattalegendi sünnipäev läks üle käte, mees sattus narkootikumide tõttu haiglasse

Postimees Sport
Copy
Jan Ullrich (keskel).
Jan Ullrich (keskel). Foto: Fabrice Coffrini/AFP/Scanpix

Endine tipprattur Jan Ullrich pidas detsembri alguses Kuubal vägevat sünnipäevapidu, kuid tagasiteel Euroopasse sattus ta Mehhikos haiglasse. Saksa meedia andmetel olid juhtumiga seotud alkohol ja narkootikumid.

48-aastaseks saanud Ullrichi sõltuvusprobleemid pole mingi saladus, kuid aastaid uimastitest vabaneda püüdnud sakslane on ilmselt taas raskustes. Erinevate meediaväljaannete andmetel on ta sattunud Mehhiko haiglasse.

Hollandi veebilehe AD.nl andmetel on Ullrichi endine rivaal Lance Armstrong meest detsembris külastanud, vahendas Iltalehti. Armstrong on heale sõbrale abi pakkunud ka varem.

Hiljuti kohtusid mehed Mallorcal ning siis ütles Ullrich, et ameeriklane on tema elupäästja. «Me oleme head sõbrad, Lance päästis minu elu. Oleksin peaaegu surnud. Olin unustanud elus kõige olulisemad asjad: pere, lapsed, ratta ja sõbrad,» ütles Ullrich toona.

1997. aasta Tour de France’i võitja ja 1998. aasta La Vuelta üldvõitja uimastiprobleemid on meediasse jõudnud ka varem. 2019. aastal mõisteti Ullrich süüdi vägivaldses rünnakus, ta kägistas ja ründas hotellitoas prostituuti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles