SUUR GALERII ⟩ Miljardid kütsid nädalavahetusel Tallinna klubi maraton-kontserdiga kuumaks (1)

Elu24 muusikatoimetus
Copy

Ansambel Miljardid andsid 11. detsembril maraton-kontserdi pealinna klubis Uus Laine. Pea kaks nädalat tagasi toimunud kontsert oli väljamüüdud. Vaata galeriist, kuidas vägev õhtu Uues Laines möödus. 

Mitmekordne Eesti muusikaauhindade laureaat, ansambel Miljardid (koosseisus Marten Kuningas, Raul Ojamaa, Peedu Kass, Kristjan Kallas ja Tarvi Kull), andsid 11. detsembril väljamüüdud kontserdi pealinna klubis Uus Laine.

Täpselt kaks tundi kestnud maraton-kontserdil (nagu bänd oli lubanud juba oma reklaamidel) tõid nad ettekandele lugusid nii oma albumitelt «Kunagi läänes», «Imeline» ja «Ma luban, et ma muutun», kui ka täiesti värske loo «Külm» (mis ilmub jaanuari lõpuks) ning Soome muusika kuldvaramusse kuuluva Pave Maijaneni «Lähtisitkö», mille publik tormilise aplausi saatel vastu võttis.

Kohal oli ka 35-aastane Allan, kes püüab enda sõnul alati Miljardite kontserdile jõuda. Seekord lendas ta kohale otse Londonist: «Kui Miljardid on laval, siis tead, et kohal on ka linna kauneimad tüdrukud ning meelelahutus on tipptasemel.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles