KÕRVETAVAD KAADRID ⟩ Instakaunitar Katri Kats jagas maagilist vaatepilti

Elu24
Copy

Suunamudija ja ettevõtja Katri Kats ehk Katri Palm elab suurema osa aastast troopilisel Balil ning jagab sealt tihti eksootilisi ja seksikaid kaadreid, kuid seekord on fotod lausa maagilised!

Katri Kats jagas Instagramis pilte, mis võivad isegi karmimad mehepojad hingetuks võtta! Foto juurde on ta kirjutanud sügavamõttelise rea, mis vihjab, et valust ei saa lahti enne, kui oled seda omal nahal korralikult tunnetanud. Seda pisut melanhoolset mõtet saadavad imelised bikiinipildid!

Balil elavad sisuloojad Katri Palm ja Juhani Särglep on olnud koos juba üle kümne aasta. Mõni aeg tagasi vastas Katri sotsiaalmeedias fännide küsimustele ja tõdes, et näiliselt ideaalse instapaarina tuleb neil aeg-ajalt ette ka vaidlusi.

«Tundute olevat ideaalne paar. Kas teie tegelik elu erineb sellest, mida ma Instagramis näen? Kas te kunagi tülitsete ka?» tahtis Katri fänn teada.

«Me ei ole kindlasti ideaalsed, aga me ei tülitse tõesti palju. Me ei karju üksteise peale ega ütle õelaid asju, mida me tegelikult ei mõtlegi. Meil on aeg-ajalt vaidlusi, kuid see on normaalne ja me jõuame neis asjades selgusele,» vastas sisulooja.

Üle kümne aasta kallimaga koos olnud Katril paluti ka pikaajalise suhte kohta näpunäiteid jagada.

«Ma ei ole eriti inimene, kes annab suhtenõu,» nentis Katri, kuid lisas: «Aga ma tunnen, et kui ta tahab sind muuta või kui talle teatud asjad sinu puhul ei meeldi ning ta toob neid alati esile või kui ei ela sulle kaasa, kui sa oma unistusi jahid või tahad neid koos saavutada, siis minu arvates ei ole ta see õige!»

2015. aastal asus Katri koos kallima Juhaniga laia maailma avastama. Soojadel maadel reisides hakkasid Katrile bikiinid väga meeldima ja seetõttu asutaski ta 2019. aastal oma bikiinifirma nimega Kiss'n'Thrill.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles