Superfinaali võitjana oleks Alika nii-öelda Ott Leplandi tüüpi superstaar, kes on terve hooaja sammunud esirinnas ning saanud lakkamatult kiita nii kohtunikelt kui telepublikult. Wandal on aga oskus pedaal kõige kriitilisemal hetkel põhja vajutada – kas see võib superfinaalis kaardid segi lüüa?

Telesarja «Eesti otsib superstaari» kaheksas hooaeg on jõudnud lõpusirgele. Kolm aastat peetud pausist on nii palju kasu olnud, et uus hooaeg meenutab vähem «Laulukarusselli» ning rohkem staarisaadet selle kunagises hiilguses. Möödas on 12 aastat hetkest, mil Ott Lepland ennast Tallinna linnahallis võitjaks laulis. Linnahallis!

See paneb ajalise perspektiivi kenasti paika ja tuletab meelde, kui kesksel kohal superstaarisaade Eesti populaarse muusika loos olnud on. Marten Kuningas, Getter Jaani, Karl-Erik Taukar, Taavi Peterson, Liis Lemsalu, Jaagup Tuisk, Teele Viira, Jüri Pootsmann, Elina Born, Taavi Immato, Nele Kirsipuu – TV3 staarikonkursilt on võrsunud suur hulk kodumaise muusika- ja meelelahutusmaastiku tähti, alati pole olnudki vaja võitu!

Kommentaarid
Copy