OTSEPILT JA -BLOGI ⟩ «Armastuse maleva» võitsid Sander ja Liina!

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy

Esmaspäeva õhtul jõudis ​Kanal 2 suhte-reality «Armastuse malev» pingelise lõpuni. Televaatajate poolehoiu ja 10 000 euro nimel võistlesid Rauno ja Angela, Mari-Liis ja Jaan ning Sander ja Liina. Elu24 tegi otseülekande finaalsaate ühisvaatamisest, kus oli kohal ka võitjapaar!

«Armastuse maleva» suures finaalsaates saadeti paarid viimasele romantilisele kohtingule. Kas Sander ja Liina suudavad tülitsemata lõpuni välja vedada? Millega üllatab Rauno Angelat? Kas Jaan ja Mari-Liis leiavad tee ühiseks edasiminekuks või lõpebki nende armulugu malevas?

Finaalsaates sai näha, milline näeb välja täielikult renoveeritud ja sisustatud Körtpärtli talumaja ja selgus kõige tugevama suhte loonud paar, kes võitis uue elu alustamiseks 10 000 eurot auhinnaraha. Televaatajate hääletuse tulemusena valiti võitjateks Sander Leppnurm ja Liina Laks.

Finaalis osales kolm paari: Angela ja Rauno ning Mari-Liisi ja Jaani kõrvale tekkis  eelviimases saates ootamatu kolmas paar. Algusest peale nagu kass ja koer üksteise kõri kallal olnud Liina ja Sander näitasid, et vihkamisest armastuseni on vaid üks lühike samm.

Vaata treilerit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles