VIDEO ⟩ Margus Vaher täitis noore laulja unistuse: väiksena kuulasin teda, nüüd laulan temaga

Elu24
Copy
Laura-Ly Uussaar ja Margus Vaher.
Laura-Ly Uussaar ja Margus Vaher. Foto: Erakogu

Lauljatar Laura-Ly Uussaar jagas Elu24ga mõnusat pühademeeleolus lauluvideot, kus esitab Margus Vaheriga kahasse jõuluhitti «Let It Snow». Selgub, et koostööle eelneb mitu aastat tutvust ja kauge lapsepõlveunistus, mis lõpuks täidetud sai!

19-aastane lauljatar tunnistab Elu24-le, et on Margus Vaherit lapsest peale fännanud. «Kui hakkasin muusikat tegema, siis kohtusime juhuslikult üritustel ja hakkasime suhtlema. Ükskord läksime isegi kohvikusse laulma, aga see jäi sinnapaika,» meenutab Laura-Ly, et koostöö oli tegelikult juba paar aastat tagasi soolas.

«Eelmisel aastal hakkasin tegema jõulukavereid. Sel aastal mõtlesin, et teeks ka, aga tahaks kuidagi põnevamaks teha,» räägib Laura-Ly. Nii tuli lauljatar mõttele tänavu duettidega lagedale tulla. «Esimesena tuligi Margus kohe pähe ja ta oli kohe nõus. Saime meie väikeses stuudios kokku, istusime maha, võtsime kitarri kätte, tegime mõne korra läbi ja lindistamegi selle üles,» kirjeldab lauljatar koostööd, mis läks ludinal.

«See on meie positiivne tervitus Eesti rahvale, ilusat teist adventi, ilusat jõuluaega!» loodab Laura-Ly koroonauudiste vahele pisut rõõmu tuua. «Unistused lähevadki täide! Mina kunagi väikesena kuulasin Marguse muusikat ja hullult unistasin ja nüüd laulangi temaga,» õhkab lauljatar.

Vaata videost, kuidas igihaljas jõuluhitt «Let It Snow» Margus Vaheri ja Laura-Ly esituses kõlab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles