VIDEO ⟩ Kaja Kallerdise raju teadaanne: ainult vaktsineeritud inimesed saavad aastasse 2022 (2)

Elu24
Copy
Marco Tasane Kaja Kallerdisena.
Marco Tasane Kaja Kallerdisena. Foto: Kuvatõmmis Facebooki videost

Strippar Marco Tasane avaldas ühismeedias poliitilise paroodia, milles mees ise on riigikogu liikme Kaja Kallerdise rollis.

Meelelahutaja Marco Tasane postitas oma ametlikule Facebooki lehele paroodiavideo. «Kaja Kallerdis otse riigikogust,» seisab postituse pealkirjas.

Selle peategelaseks on ei keegi teine kui Kaja Kallerdis, riigikogu liige, keda kehastab Tasane ise.

Video kestab ühe minuti ja kaamera taga oleval reporteril on Kallerdisele vaid üks küsimus: kas vaktsineeritud inimestele tuleb aasta 2022 algus samamoodi nagu vaktsineerimata inimestele?

Kallerdis vastab aga kurvalt: «Kahjuks ma tahtsin nii, aga tuleb teisiti. Mulle just teatati, et reovees on endiselt väga palju koroonat. Koroona ründab meid igalt poolt, siin ja seal. Väga palju on haigeid, tohutult palju sel aastal.»

«Ütlen selle kurva uudise, et ainult vaktsineeritud inimesed saavad aastasse 2022,» ohkab ta ja lisab: «Vaktsineerimata inimesed peavad lõpetama selle aasta kell 23.00. Edasi nad ei saa.»

Lõpetuseks aga Kallerdis lohutab, et kõigil on veel võimalus vaktsineerida. «Kasutame kindlasti, kindlasti seda võimalust ära. Kasutame ka maske!»

Paroodiat näed oma silmaga SIIN:

Vähem kui poole tunniga oli paroodia teeninud juba päris palju positiivseid reaktsioone ning Tasane sai ka järgmise komplimendi: «Sa sobiks näitlejaks!»

Strippar kostis aga selle peale, et tegu on ikka tõsieluga.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles