Kuidas luua kodus jõulumeeleolu?

Copy
Foto: Maxima Eesti OÜ

Jõuludeks kodu kaunistamine on traditsiooniks igas Eesti peres. Tuppa tuuakse kuusk, põletatakse advendiküünlaid või dekoreeritakse kodu enda isikliku maitse järgi. Pole vahet, millised on Sinu eelistused, Maxima valikust leiab igaüks endale midagi.

Too tuppa kuusepuu

Kõige lihtsam viis jõulutunde tuppa toomiseks on lisada oma koju jõulupuu, olenemata sellest, mis puu see on. See võib olla suur, väike, hõbedane, kuldne, plastikust või paberist. Kas Sulle meeldib klassikaline kuusepuu või hoopis nulg, on see igal juhul number üks viis oma maja pühadehooajaks valmis seada. Jõuluehteid saab teha nii käsitsi kui ka osta lähimast Maximast. Meie valikust leiab värvilistest kuulidest kuni armsate kujudeni välja. Kuusekarda ja tulukesi ning kõike muud, millega kaunistada ihaldaksid.

Riputa uksele jõulupärg

Välisuksel rippuv jõulupärg tervitab jõuludel külalisi Sinu koju, kuid pärjad näevad ka sees suurepärased välja. Lisaks riputavatele pärgadele oleme valikusse lisanud pärgadest inspireeritud lauakaunistused, kuhu sisse saab asetada küünlad. Pärjad on lõbus ja lihtne viis jõulumeeleolu loomiseks ning ideaalne variant, kui kuuske ei soovi tuppa tuua.

Põleta küünlaid

Praksuvad puud kaminas ja advendiküünlad tekitavad hubase meeleolu jahedateks talvepäevadeks. Kui Sa ei soovi enda kodu värviliste dekoratsioonide alla matta, siis piisab ka lihtsalt küünalde süütamisest. Magusate jõululõhnadega täidetud või hoopis naturaalsed jõuluvärvi küünlad näevad suurepärased välja, kaunistades erinevaid mööblipindu Sinu kodus.

Foto: Maxima Eesti OÜ

Otsi välja kõige pehmemad pleedid

Pehmete tekkide ja dekoratiivsete patjade lisamine kuldsete, roheliste, punaste või muude lõbusate pühadevärvidega on suurepärane võimalus lisada oma igapäevasesse kodu kaunistusse soojust. Külmadel ja pimedatel talveõhtutel mõnusa pleedi sees pikutada, kuuma teed juua ning ümbritseda ennast lähedaste inimestega on meie igaühe jõulusooviks. Seetõttu on pleed ka hea jõulukingitus, mille üle tunnevad rõõmu nii lapsed kui ka täiskasvanud.

Alusta kingituste pakkimist varakult

Kui Sinu koju igal aastal jõuluvana ei jõua, siis varakult kingituste kuuse alla asetamine lisab parajalt jõulueelset põnevust. Jõulukinkide pakkimiseks on miljon viisi ja Maxima kauplustes leiab isegi dekoratiivseid karpe, mis säästavad Sind pakendamise vaevast. Lisa mõni kuldne pakendi kaunistus või armas lipsuke, seo kokku särava lindiga ning Sinu kingitused näevad välja nagu professionaalsete päkapikkude poolt pakitud.

Foto: Maxima Eesti OÜ

Vali välja pühademeeleolus laua serviis

Võimalik, et sel pühadehooajal te palju aega kodus ei veeda, kuid lisades oma söögituppa jõulukaunistused, saate muuta iga perekondliku õhtusöögi pidusöögiks. Asetades laua keskele küünlaid, rohelust või hoopis jõulupärase serviisi tekib hubane ja soe tunne juba enne jõululaupäeva.

Sädelevad küünlad, säravad kuuseehted ning armsad päkapikud aknalaual on ideaalsed jõulumeeleolu loomiseks. Eriliste jõulude ootuses oleme parima valiku lauanõudest kuni õuekaunistusteni Maxima XX ja XXX kauplustes välja pannud. Tutvu valikuga siin!

Copy
Tagasi üles