TÜHISTATUD? ⟩ Tõnis Mägi ei ilmunud Grapsi mälestuskontserdil lavale

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy
Miks ei tulnud Grapsi mälestuskontserdil lavale Tõnis Mägi, kes oli esinejate nimekirjas?
Miks ei tulnud Grapsi mälestuskontserdil lavale Tõnis Mägi, kes oli esinejate nimekirjas? Foto: Elu24 kollaaž/Sander Ilvest

Pühapäeva õhtul toimus Tallinnas Alexela kontserdimajas rokilegend Gunnar Grapsi 70. sünniaastapäevale pühendatud kontsert, kus astus üles terve rida tuntud muusikuid. Kuigi esinejate nimekirjas oli veel eile ka Tõnis Mägi, jäi vanameister millegipärast lavale tulemata.

Eesti roki «raudmehe» austuseks astusid väljamüüdud saali ette Ivo Linna, Terminaator ja Elina Nechayeva, Peeter Volkonski, Lexsoul Dancemachine, Eesti rahvusmeeskoor ning terve hulk Grapsiga koos musitseerinud mehi. Ansambel Mikronitega pidanuks lavale tulema ka Tõnis Mägi, ent teda kohal polnud. Ega ometi pole hiljutisel meeleavaldusel paljudes vastakaid tundeid tekitanud vanameistrit «tühistatud»?

Kuuldused Mäxi tühistamisest on siiski tugevasti liialdatud! Kontserdi kunstiline juht ning Grapsi kauaaegne bändikaaslane Jaanus Raudkats kinnitab Elu24-le, et keegi Mäge esinejate hulgast jõuga ära ei ajanud. «Me suhtlesime ja ta palus öelda, et ta ei saa tulla. Ta vabandab ja ta ei saa kahjuks kontserdist osa võtta,» selgitab Raudkats.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles