Blogija Gabby Petito kihlatu Brian Laundrie surma põhjus sai kinnituse

Elu24
Copy

Septembris šokeeris maailma uudis noorest blogijast, kes jäi pärast kihlatuga reisile minekut kadunuks. Mõlemad leiti paraku surnuna. The Sun vahendab, et nüüd on selgunud ka tapetud reisiblogija Gabby Petito kallima Brian Laundrie surma põhjus.

22-aastane Gabby Petito ja tema kihlatu Brian Laundrie võtsid suve alguses ette reisi USA lääneranniku rahvusparkidesse. Noor naine jagas hetki reisist pidevalt sotsiaalmeedia vahendusel ning oli vanematega tihedas suhtluses.

Septembri algul naasis Laundrie üksinda paari Floridas asuvasse ühisesse koju. Kuna Petito perekonnal ei õnnestunud noore naisega ühendust saada, teatasid vanemad politseile tema kadumisest.

FBI agendid ja politsei leidsid Petito surnukeha 19. septembril Wyomingi Bridger-Tetoni rahvuspargist, mille lähedal teda koos Laundriega viimati nähti. Tetoni maakonna koroneri sõnul suri noor blogija kolm-neli nädalat enne seda, kui ta surnukeha leiti. Petito suri kägistamise tagajärjel.

Kihlatu kadus

Politsei küsitles pärast Laundrie kadumist tema vanemaid, kes ütlesid, et pole meest nädal aega näinud. Ta olevat seljakoti koju toonud ja öelnud, et läheb Myakkahatchee Creeki looduskaitsealale matkama, kuid ei selgitanud, miks ta sinna läheb. 23. septembril andis Wyomingi kohus käsu Laundrie kinni pidada. See ei olnud aga seotud Petito surma, vaid sellele järgnenud sündmustega. Meest süüdistati võõra vara omastamises ja tarbimises. Kihlatu kägistamisega teda ametlikult ei seostatud.

Kuu aega kadunud olnud noormees leiti mainitud kaitsealalt surnuna. Sarasota maakonna šerif Kurt Hoffman teatas, et Brian Laundrie surma põhjus oli tõenäoliselt suitsiid. «Ta läks sinna loodukaitsealale ja kõike arvesse võttes sooritas mees ilmselt enesetapu,» kommenteeris Hoffman.

Selgus noormehe surma põhjus

Laundriede perekonna advokaat Steven Bertolino avalikustas, et kohtuarstlik ekspertiis kinnitas, et Petito kihlatu tegi enesetapu, tulistades tulirelvast endale pähe.

Ameerika reisiblogija Gabby Petito kohtas oma kihlatut Brian Laundriet Bayport-Blue keskkoolis. Nad hakkasid käima 2019. aasta märtsis ning kihlusid 2020. aasta juulis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles