Kuidas valida sobivat jõulukinki?

Copy
Foto: Maxima Eesti OÜ

Käes on laste lemmikaastaaeg, päkapikud jätavad sussi sisse maiustusi ning elevusega oodatakse 24. detsembrit, et jõuluvanale luuletust lugeda ja kinke avada. Jõuluvana küll igal aastal kõikide lasteni ei jõua kuid ega tal ükski hea laps meelest lähe ning külla tulemise asemel jätab ta kingitused üllatusena kuuse alla.

Kui su lapsel on jõuluvanale veel soovid kirja panemata, siis Maxima „Eriliste jõulude“ kataloogist leiab laia valiku inspiratsiooni. Oleme kokku kogunud mänguasjade kingihitid, et pakkuda jõulurõõmu ka kõige väiksematele klientidele. Valikus on male lauamängust pusledeni ja kaisukarudest puldiautodeni. Lapsevanemana oleme tihti sunnitud tegema valiku, mida oma laste jõulusoovidest täita võiks. Siin on sulle paar näpunäidet:

Kuidas valida õiged mänguasjad?

Mängimine on laste jaoks arendav tegevus, mis aitab kaasa loogilisele mõtlemisele, loovusele, meeskonnatööle jne. Tulenevalt laste huvidest ja erisustest on olemas ka väga palju erinevat tüüpi mänguasju. Sobiva kingituse leidmine on tihti ajakulukas ning seetõttu soovime võimalikult paljud asjad soetada ühest kohast, et jõulueelset poodlemist lihtsustada.

Beebile

Beebid õpivad esimese asjana tajuma ümbritsevat maailma ning kasutavad selleks kuulmise, maitsmise ja katsumise meeli. Selleks on loodud arendavad ja interaktiivsed mänguasjad, millel saab vajutada värvilisi nuppe, kuulata põnevaid helisid ning pista kõik uus ja huvitav suhu. Maxima mänguasjade valikus on kõiki neid olulisi faktoreid silmas peetud. Sealt võid leida näiteks beebi alusteki, kus beebil on palju huvitavat ja põnevat, mida avastada. Öövalguslamp heliga, mis aitab lapsel kergemini uinuda või vannimänguasi, mis teeb vannis käimise lihtsamaks ja lõbusamaks.

Tüdrukule

Tüdrukute jaoks on alati kõige põnevam mängida nukkudega, mõeldes suuremas osa mängu ise välja. See aitab arendada kujutlusvõimet, suhtlemisoskust ja empaatiavõimet. Meie valikust leiab nii erinevate tegelaskujude lelusid kui ka tavalisi beebinukke. Piknikukomplekt, et sõbrannadega üks Frozeni teemaline piknik läbi viia või hoopis arstikomplekt, et katsetada, kuidas arsti amet võiks välja näha.

Poisile

Lapse peenmotoorika arendamiseks on kõige parem klotsidest asju ehitada või Legost näiteks politseiautot kokku panna. Maximas on suur valik erinevaid Lego komplekte, mille abil areneb lapse loogiline mõtlemine ja ruumitaju. Meilt leiad ka kõikide poiste lemmiktoote, milleks on mängurelv Nerf, selle pehmed kuulid teevad sõprade vahel mängimise lõbusaks ja ohutuks.

Täiskasvanule

Nii nagu lastele meeldib mängida, meeldib ka täiskasvanutele. Sõpradele külla minnes on alati hea kaasa haarata üks põnev lauamäng, mida on üksteise seltsis tore mängida. Lauamäng EGO Emotions on üks lõbus mäng, mille abil saad nii ennast kui ka teisi mängijaid paremini tundma õppida. Meie valikust leiab ka klassikaliseid mänge nagu reis ümber maakera, kabe või hoopis Monopoly.

Maxima on vaieldamatult üks armastatumaid kohti, kust leiab jõuludeks kõik vajaliku. Konkurentsitult soodsaimad hinnad ja parimad pakkumised teevad jõulueelse ostlemise Maximas lihtsaks. Maailmakuulsad mänguasjade brändid nagu Lego, Barbie, Disney, LOL, Harry Potteri tooted ja paljud teised on esindatud Maxima XX ja XXX kauplustes. Juba enne poodi tulekut saab tutvuda valikuga SIIN.

Copy
Tagasi üles