Lahkunud raadiohäält Meelis Tõrva leinavad paljud tuntud inimesed (4)

Katrin Lust
, Elu24 peatoimetaja
Copy
MEELIS TÕRV JA KRISTJAN HIRMO
MEELIS TÕRV JA KRISTJAN HIRMO Foto: EGERT KAMENIK/PM/SCANPIX BALTICS

Eile hilisõhtul suri ootamatult terviserikke tagajärjel armastatud raadiohääl ja saatejuht Meelis Tõrv. Teda leinavad sotsiaalmeedias mitmed tuntud sõbrad.

«Loomulikult olen ma täiesti šokis!» ütles Meelis Tõrva pikaaegne sõber ja kolleeg Kirsti Timmer Elu24-le. Timmerile tuli teade mehe surmast täiesti ootamatult.

«Ta oli ju noor, tugev ja täiesti terve inimene... see on uskumatu, mis temaga juhtus,» lisas ta. Timmeri sõnul tabas Tõrva eile hilisõhtul ettenägematu terviserike, mille tagajärjel ta suri.

Timmer tegi Tõrvaga ligi üheksa aastat Sky Plusi «Naisteka» saadet ja koos sõideti Eestimaa risti-rästi läbi.

«Loodan, et seal, kus sa nüüd oled, on lõbus. Muidu sa ju ei lepi!» kirjutas Timmer Tõrva lahkumise kohta tehtud postituses oma Facebooki seinal.

Sotsiaalmeedias jätab aga vana sõbraga hüvasti teisigi tuntud inimesi.

Robert Kõrvits: Tõrv on mu esimene sõber, kes niimoodi sureb

Robert Kõrvits kirjutab kolleegi ja sõbra kohta nii: «Tõrv on mu esimene sõber, kes sureb. Niimoodi, et hommikul oleme koos, teeme nalja ja siis õhtul teda pole!»

Varalahkunud Meelis Tõrv töötas koos Kõrvitsaga Rock FM-is, kus nad juhtisid alates 2019. aastast koos hommikuprogrammi.

«Mul on hea meel, et sain meie viimasel ühisel hommikul talle öelda, et mulle kohutavalt meeldib temaga saadet teha, sest ta naerab iga mu lolli nalja peale. Tahaksin, et kõigil oleks keegi, kes naeraks teie naljade peale nagu Tõrv minu omadele. Tõrva lahkumine on korvamatu kaotus nii isiklikus plaanis kui Eesti raadiomaastikul,» kirjutas Kõrvits oma Facebooki seinal.

Kertu Jukkum: tema igavesti muretu olek oli kadestamisväärne

Ka Kertu Jukkum avaldas oma sotsiaalmeedia konto kaudu kaastunnet Tõrva lähedastele.

«Homme tuleb sama ilm, mis tänagi. Kes ei viitsi, see riideid vahetama ei pea... teatas Meelis kuulajatele, kui ilmateadet printima asusin,» postitas Jukkum Facebooki.

«Tema igavesti muretu olek oli kadestamisväärne. Naer nakkav ja piire kompav huumorimeel kordumatu. Sillutatud teed raadiotaevasse, Tõrvikmees! Südamlik kaastunne lähedastele!» lisas ta.

Rauno Märks: jääd meelde inimesena, kes elas hetkes ja täiega!

«Kaotasin ootamatult nädalavahetusel hea sõbra ja kolleegi Tõrvikmehe, kelle heas mõttes pohhuism innustas ka mind oma mõtteid julgemalt eetris edastama ja kelle hommikused huumoritervitused kohvimasina juures andsid energiat raskel varahommikusel ajal,» kirjutas Facebookis raadiohääl Rauno Märks. 

«Kuhu nii kiire... Tõrv… uskumatu, et teineteise nägemisel üle koridori kõlav sürrealistlik hõige – «Rauno!» enam ei kostu! Sa maksid karmi hinda, aga mulle jääd sa meelde inimesena, kes elas hetkes ja täiega! Aitäh sulle, Meelis, koosoldud aja eest! Puhka rahus!»

24 aastat Sky Medias

Meelis Tõrv töötas Sky Medias 24 aastat. Aastate jooksul lõi ta kaasa nii reklaami- kui müügiosakonnas, oli raadiojaama NRJ FM programmijuht ja vedas ka väga populaarseid Sky Plusi saateid, nagu «Soovisaade» ja «Naistekas». 2019. aastal leidis ta tee rokisõprade kõrvadesse Rock FM-i eetris.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles