SENSUAALNE PILT ⟩ Nelja lapse ema Silvia Ilves kaunistas oma kehakumerused erilise säraga

Elu24
Copy
Silvia Ilves.
Silvia Ilves. Foto: Taavi Luhamaa

Tšellist ja nelja lapse ema Silvia Ilves jagab endast tihti paljastavaid pilte. Nüüd postitas ta sotsiaalmeediasse sensuaalse kaadri, mis suisa pakatab naiselikkusest!

««Elu kui filmis» väljendit enam ei eksisteeri, sest filmides nähtud ebareaalsus on saanud reaalsuseks. Maailm meenutab kangesti uppumatut Titanicut, kus rikkad ning võltsilt õnnelikud inimesed olid kindlad, et just kullahunnikud on õnne alus. Esimese klassi hulgas oli ka noor naine Rose Dawson, kes oli aga tüdinenud kullahunnikute järgi jooksvatest inimestest ning tundis puudust päris armastusest,» kirjutab Ilves foto kirjelduses.

«Selle leidis ta lõpuks «alamklassi» seast. Just tõelise armastuse kogemine ning naise kangekaelne, jonnakas iseloom aitasid tal täide viia lubadust ellu jääda. Tundub, et olen ise ka üks Rose siin uppuval laeval,» jätkab ta.

«Kange naisena on mulle palju antud siin ilmas teha: lisaks muusikaga hingetoidu jagamisele on mul kasvatada neli vägevat poega, armastada palavalt «üks miljonist» meest ning olla hooliv õde, tütar, sõbranna, sõber, kolleeg,» kirjutab lummav tšellist veel.

Ilves lisab, et on väga õnnelik seetõttu, et teda ümbritseb ülekülluslikult muusika, kunst ning armastus – olulisimad väärtused, mille nimel üldse elada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles