MUINASJUTULINE KLÕPS ⟩ Suunamudija Liisa Leetma jagas beebiootusest imelist kaadrit

Elu24
Copy

Juuni lõpus lapseootusest teatanud suunamudija ja jumestaja Liisa Leetma näitas Instagramis armsa klõpsuga kasvavat beebikõhtu.

Liisa Leetma jagas 28. juunil oma Instagrami kontol rõõmusõnumit, et ootab koos pikaajalise kallima Joosep Järvesaarega pisiperet.

Nüüd jagas Leetma oma 57 000 fänniga Instagramis imelist kaadrit kasvavast beebikõhust. Peab tõdema, et rasedus sobib suunamudijale imeliselt! «Viimasel kuul olen palju leidnud end mõtlemas, kui oluline on sellistel rasketel aegadel hoida ennast positiivsel kursil, mitte minna kaasa selle hullusega ning anda ekstra tähelepanu enda ja oma lähedaste vaimsele tervisele ning heaolule,» ütleb Leetma kõnealuses postituses.

«Rohkem kui kunagi varem läheb vaja just neid inimesi, kes kiirgaks siia maailma soojust, mõistmist, hoolt, valgust ja armastust. Peame väga teadlikud olema, kuhu oma energiat suuname ning kellele seda anname,» lisab ta.

Juuli lõpus kimbutasid Leetmat aga üleliia palju nõuandeid jagavad emad. «Kui ma otseselt nõu ei küsi, siis palun ärge jätke siia selliseid «nõuandeid»,» palus ta Instagramis pärast seda, kui jagas oma jälgijatega, kuidas meesteosakonnast mugavaid teksapükse soetas. Selle postituse peale laekus tema postkasti hulgaliselt kirju. «Mu postkast UPUTAB sõnumitest sisuga «et sa teaks, siis spetsiaalsed rasedateksad ka olemas»,» kirjutas sisulooja toona Instagrami loos.

«Lapseootus on kõige imelisem aeg ja ma tahaks seda teiega aeg-ajalt jagada, aga selliste sõnumite üleküllus võtab igasuguse isu ära,» sõnas ta. 

Paar teatas lapseootusest Instagrami vahendusel, postitades pildi, kus hoiavad käes pisikesi Vansi jalanõusid. «Sõpsuuuud, meil on häid uudiseeeeeiiiid!!!» kirjutasid nad sealjuures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles