TÕELINE ARMASTUS? ⟩ Ameeriklanna väidab, et on geimehega õnnelikus abielus (1)

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy

Hoolimata oma seksuaalsest orientatsioonist otsustas gei Matthew Nielson luua pere naisega. Kahe imearmsa lapse vanemad nimetavad seda tõeliseks armastuseks.

Matthew Nielsonit kirjeldatakse kui väga tagasihoidlikku gei isa, kes abiellus isetu, kuid väga kirgliku naisega. Koos Brynn Embleyga on mehel lausa kaks ilusat väikest tütart, Guinevere ja Amandine.

Nende lugu on veider, kuid nad ise usuvad, et on eeskujuks paljudele teistele, kirjutab Bright Side.

Suur armastuslugu sai alguse ühel seltskondlikul koosviibimisel. Brynn väidab, et Matthew naeratus oli ta lihtsalt jalust niitnud. Nende vahel oli käinud klõps ja neil olid ühised huvid, näiteks armastus raamatute ja Harry Potteri vastu.

Pärast paari kohtingut tunnistas Matthew naisele, et on gei. Üllatuslikult ei hoolinud Brynn sellest karvavõrdki. Pigem oli ta enda sõnul põnevil teadmisest, et mees on otsustanud sõltumata oma seksuaalsest sättumusest temaga aega veeta. Just seetõttu peabki ta seda tõeliseks armastuseks.

Kuigi oli palju neid, kes ei suutnud sellist suhet aktsepteerida, siis sõbrad ja pere võtsid nad sooja südamega oma ellu vastu. Oli olnud isegi neid, kes nende loost innustust said.

Paar elab kahe tütrega Michiganis ning tahab jätkata oma armastuse jagamist ülejäänud maailmaga, lootes tuua kõigile rahu ja võrdsuse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles