FOTOD ⟩ Austraalia modell sai töötlemata bikiinipildi pärast alandavaid kommentaare (1)

Elu24
Copy

Austraalia bikiinimodell Karina Irby kasutab sotsiaalmeediat kehapositiivsusest pakatava sõnumi edastamiseks. Hiljuti sai ta aga töötlemata kaadrite postitamise pärast kõva kriitikat. Kriitikutele on Karinal otsekohene vastus.

Austraaliast pärit 31-aastane Karina Irby on bikiinimodell, kes postitab endast sotsiaalmeediasse töötlemata pilte. Tal on Instagramis üle miljoni fänni, kuid mitte kõik ei ole Karina loomulikest piltidest vaimustuses.

Instagramis tõelist naise keha näitav Karina avaldas, et saab osalt netikasutajatelt kriitikat, kuna tal on tselluliit, vahendab Mirror.

Modelli sõnul jäeti ta töötlemata pepupildi alla ebaviisakaid kommentaare ning üks kommenteerija tahtis, et Karina endale haiget teeks. Seda pepupilti näed SIIN:

«Jah, ma näitan ennast sotsiaalmeedias, kuid see ei tähenda, et mind võib alandada, kiusata ja rünnata. Või teha sama kellelegi teisele,» põrutas Karina. «Mulle öeldi, et ma peaks oma elu lõpetama, sest ma olen paks, tülgastav ja häbistan naisi.»

Karina avaldas, et paljude netikiusajate sõnul jahib ta ise halvustavaid kommentaare, sest postitab peamiselt bikiinipilte.

«Kahjuks olen ma tugevam, kui te arvate, ja tulen teie lollakatest kommentaaridest alati võitjana välja.»

Karina ise kirjeldab oma keha kui kunstiteost. Lisaks märkis modell, et paljud ei ole harjunud nägema töötlemata ja normaalseid naisi, sest sotsiaalmeedias leidub neid harva. «Muutke normaalne normaalseks. Lõpetage enda kühmude töötlemine,» viitas ta tselluliidile. 

Modelli fännid kiidavad tema enesekindlust ja üks kommenteerija tõdes, et tänu austraallannale on tema arusaam ilunormidest muutumas. «Selle asemel, et mõelda sinu alandamisele, näen ma vaid seda, kui kuradi ilus sa oled,» kiitis ta Karinat.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles