VIDEO ⟩ Kummaline juhtum Rootsis: inimene kukkus enne ABBA mälestuskontserti teise peale, mõlemad surid

Inna-Katrin Hein
Copy
Rootsi politsei. Pilt on illustreeriv
Rootsi politsei. Pilt on illustreeriv Foto: Henrik Montgomery/Scanpix

Rootsis Uppsalas leidis 2. oktoobril aset kummaline juhtum, kus kontserdimajas kukkus inimene kõrgelt alla teistele inimestele peale. Nii kukkunu kui üks tema alla jäänutest hukkusid.

Rootsi meedia teatel sai politsei väljakutse kell 19.00 kohaliku aja järgi ja uurib kukkumist, kuid esmastel andmetel ei viita midagi kuriteole.

Korrakaitsjate andmetel kukkus kontserdimajas seitsmendalt korruselt alla üle 80-aastane mees, kes langes all olnud paari peale. 60-aastane mees sai vigastada ja suri hiljem haiglas. 60-aastane naine sai ka vigastada, kuid kergemalt ja ta viidi samuti haiglasse.

«Meie andmetel kukkus inimene hoone sees seitsmendalt korruselt alla kahe inimese peale. Elu kaotas nii kõrgelt kukkunu kui üks all olnutest. Küsitletakse ellujäänut, kuid ka teisi, kes juhtunu ajal kontserdimajas olid,» sõnas Uppsala politsei pressiesindaja Magnus Jansson Klarin.

Uppsala kontserdimajas oli õnnetusjuhtumi ajal umbes tuhat inimest, kes olid tulnud kontserdile «Thank You for the Music», et kuulata menuansambli ABBA lugusid teiste lauljate esituses. Juhtumi tõttu jäeti kontsert ära ja politsei eraldas õnnetuspaiga umbes üheks tunniks lintidega.

Uppsala Konsert & Kongressi hallis toimuvad kontserdid, etendused, messid, loengud ja teised sündmused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles