OSTA ÄRA ⟩ Tallinlase kelmikas autokuulutus: sellega oled kui soliidne härra oma Maarjamaa valdusi üle kaemas

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis/Auto24

Auto24 portaali on müüki paisatud luksusmaasturite kroonimata kuningas – Range Rover L405. Asja teeb aga humoorikaks auto juures olev kirjeldus.

Nahksisuga musta Range Roverit müüv Anti kirjeldab oma kullatükki kui soliidset, mugavat, hästi varustatud autot, mis saab ka päriselt maastikul hakkama. 

«Jah, bemmid ja Porsched teevad oma luksusmaastur-linnadžiipidega oluliselt sportlikumat sõitu kui Range Rover, kuid neis puudub see õige aristokraatlik hoiak,» nentis mees.

Kui Anti arvates oled BMW-ga sõites pigem rullnokk, kellel on elus rahaliselt hästi läinud, siis Range Roveriga sõidad kui soliidne härra, kellel vaja oma Maarjamaa maavaldused aeg-ajalt üle kaeda.

Et soliidseks härraks saada, peab välja käima 50 000 eurot. «Kõigile kes ütlevad, et luksusmaasturi pidamine on kallis – ei ole see asi nii hull midagi,» nentis Anti ja ütles, et eks see on ka paganama hea auto.

Müüja tunnistas, et maasturit ta kerge südamega ära ei anna. «Midagi paremat asemele ka võtta ei oskaks.» Kui auto ära ostetakse, jääb mehe sõnutsi pere ainsaks transpordivahendiks Pontiac Aztek. «Seda oleks juba naisele kaunis keeruline põhjendada…» sõnas ta.

Müügikuulutuse juurde lisatud fotode autoriks on märgitud politsei- ja piirivalveameti kaamerad. «NB! Teenus on tasuline, pildid saabuvad küll kiirelt, aga kvaliteet jätab soovida!»

Vaata humoorikat müügikuulutust SIIT!

Foto: Kuvatõmmis/Auto24
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles