BLOGI ⟩ «Armastuse malevasse» saabus uus neiu, kes lõi senised suhted täitsa sassi

Elu24
Copy
Liina on koos snäkkidega valmis, et nautida ja blogida «Armastuse maleva» viiendat osa.
Liina on koos snäkkidega valmis, et nautida ja blogida «Armastuse maleva» viiendat osa. Foto: Erakogu

«Armastuse maleva» osalejad pääsevad lõpuks ometi peole ja ükski pidu ei möödu üllatusteta. Ülemeelikus tujus noori ootab uus osaline, kes lööb senised suhted täielikult sassi. Rauno ja Angela tunnevad end napsuste kaaslaste hulgas ebamugavalt ja lendu lastakse sõnad, mis lõpevad solvumise ja pisaratega.

Kanal 2 uues kirgi kütvas reality's «Armastuse malev» asub seltskond noori Viljandimaal vana Körtpärtli talumaja renoveerima ja armastust otsima. Tõsielueksperimendiga pannakse proovile Eesti kirjandusklassika kõige levinuim tsitaat «tee tööd ja näe vaeva, siis tuleb ka armastus».

Osalejatel tuleb 10 000 euro suuruse auhinnaraha võitmiseks leida kaaslane ja terve saatesarja jooksul edukalt täita ka talu renoveerimisega seotud ülesandeid. Kas raske töö lähendab noori ja lööb armastuse lõkkele või ajab hoopis omavahel tülli?

Tõsielusarja veab särtsakas saatejuht Brigitte Susanne Hunt. Elu24s kommenteerisid «Armastuse maleva» viiendat osa saate staarid Liina Laks, Mari-Liis Ladvik ja Sander Leppnurm.

«Armastuse maleva» staarid Mari-Liis Ladvik, Liina Laks ja Sander Leppnurm tõsielusarja esitlusel Kriistine keskuse O'Learyses.
«Armastuse maleva» staarid Mari-Liis Ladvik, Liina Laks ja Sander Leppnurm tõsielusarja esitlusel Kriistine keskuse O'Learyses. Foto: Mihkel Maripuu

«Armastuse malev» on Kanal 2 eetris esmaspäeviti algusega kell 22.00. Saadet saab vaadata ka Apollo TV platvormilt, kus iga osa on nähtav juba nädal aega enne tele-eetrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles