SKANDAAL ⟩ Naiste aluspesus poisid tegid koolirahva ees õpetajatele seksikat tantsu

Elu24
Copy
Koolijuhid läksid noorte väljamõelduga rõõmsalt kaasa.
Koolijuhid läksid noorte väljamõelduga rõõmsalt kaasa. Foto: Facebook / Kuvatõmmis

USA kool postitas ettevaatamatult ühismeediasse pildid oma veidrast «traditsioonilisest» üritusest. See vallandas aga üleriigilise pahameele, kirjutab LadBible.

Kentucky osariigi Hazardi keskkooli raputab sel nädalal tõsine skandaal. Nimelt ei võta avalikkus sugugi sõbralikult vastu kooli traditsiooni, mis sel aastal viis koolijuhtidele ja õpetajatele tantsimiseni.

Kooli direktor tantsijaga.
Kooli direktor tantsijaga. Foto: Facebook / Kuvatõmmis

Täpsemalt ilmusid Hazardi Keskkooli Atleetide lehele pildid üritusest, kus naiste aluspesus poisid tegid spordisaalis kogu koolipere ees täiskasvanutele sületantsu. Tüdrukud ilmusid sinna ettevõtmisele aga legendaarse «tissibaari» Hooters laia dekolteega vormides.

Kuigi fotod kustutati sotsiaalmeediast kärmelt, jõudsid need pahandada nii pajusid vanemaid kui Kentucky avalikkust. Ürituse ümber tekkinud lärm sundis kooli ametkonda ka uurimist algatama.

Uurimise all

«Me innustame oma tudengeid loomingulised olema, kuid kahjuks läks asi sel korral liiga kaugele,» tõdes kooli ülevaataja Sandra Combs. «Spirit Week on pikaaegne ja armastatud tradistsioo. Kõik oli plaanitud head ja rõõmu soovides, aga tegevused ei mänginud välja nii, nagu taheti.»

Combsi sõnul peetakse tulevikus silmas, et õpilastel seesuguseid tempe enam teha ei lastaks - rikuti ju ka kooli riietusnorme. Selleks tehakse õpilasnõukogu ning hakatakse õpetajaid koolitama.

Kohallikes on skandaal tekitanud aga vastandlikke reaktsioone. Kuigi paljud lapsevanemad on pahased, mis noortel midagi sellist lubati teha, hakatakse teiste sõnul nüüd traditsioone lammutama. Selle puhul korraldas suur salk kohalikke neljapäeval kooli direktori Donald Mobelini toetuseks meeleavalduse.

Üks tantsijatest oli naiste pesus.
Üks tantsijatest oli naiste pesus. Foto: Facebook / Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles