MOBLA PIHKU ⟩ Reket jagas uues muusikavideos romantilisi hetki kauni näitlejatariga

Elu24
Copy
Reket "Kirsikivi"
Reket "Kirsikivi" Foto: Kateriine Krigul

Täna, 29. oktoobril andis Reket enda plaadifirma alt välja uue loo «Kirsikivi». Samuti valmis ainulaadne mobile-first muusikavideo, mis on mõeldud eelkõige nutitelefonist vaatamiseks. 

Kui alles möödunud nädalal üllatas Reket fänne uue looga «Eikellegi Ma», siis tööka artistina teeb ta seda jälle. «Peab tunnistama, et vahepeal oli minu soolomuusikas pikem paus, mil kogusin uusi mõtteid. Paus on läbi saanud ning valmis ka teine lauluke,» kommenteerib muusik.

Äsja ilmunud lugu «Kirsikivi» räägib sellest, kui hindamatu väärtusega võivad olla videojäädvustused. Loo sõnumis on rõhku pandud ebakõlale inimeste suhetes ning salapärastele tunnetele.

Uue loo muusikavideo on teadaolevalt Eesti esimene vertikaalne muusikavideo. «Tänapäeval veedavad paljud aega oma mobiiltelefonides, mistõttu tundus ka loogiline filmida muusikavideo vertikaalis,» lisab Reket. «Parima elamuse saamiseks kasuta silmi ja kõrvu ja mobiiltelefoni,» kirjutas ta Instagramis ja jagas sensuaalset jäädvustust koos video pearollis oleva kaunitariga. Kas tegu on uue kallimaga? «Kinnitan, et tegu on 100 protsenti näitlejarolliga,» sõnas muusiku pressiesindaja Triinu Talviste.

Kaadrid Reketi loo «Kirsikivi» videost
Kaadrid Reketi loo «Kirsikivi» videost Foto: Kateriine Krigul

Videos kehastavad peategelasi näitleja Steffi Pähn ja loo esitaja Reket ise. Režissöör ja monteerija on Joosep Kask ning operaator Mart Vares. Kiiremad nägid muusikavideot juba kaks päeva enne selle avalikustamist Apollo TV platvormil. Loo on produtseerinud Noyade ning miksinud ja masterdanud Vallo Kikas.

Haara kätte telefon ja vaata videot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles