Traagiliselt hukkunud kahekordne maailmameister sai 15 kuud hiljem isaks

Postimees Sport
Copy
Alex Pullinil jäi seljataha korralik sportlaskajräär. Fotol on ta hoidmas 2017. aasta MMi pronksi.
Alex Pullinil jäi seljataha korralik sportlaskajräär. Fotol on ta hoidmas 2017. aasta MMi pronksi. Foto: JULIO MUNOZ/EPA/Scanpix

Ellidy Pullin, endise lumelauasõidu tähe ja surfari Alex Pullini eksabikaasa teatas sotsiaalmeedias esiklapse sünnist. Tundub kui üsna tavapärane sündmus, ent 25. oktoobril ilmale tulnud tüdruku isa suri 15 kuud varem. 

Austraallasest kahekordne lumelauakrossi maailmameister ja X-mängude hõbemedalist hukkus mullu juulis. Ta oli kodumaal Palm Beachi rannikualal kalastamas, kuid sealt enam ei naasnudki. Üks kohalik sukelduja leidis Pullini mere põhjast uppunult.

Umbes aasta hiljem, tänavu postitas Ellidy sotsiaalmeediasse südamlikud read. «Mina ja su isa oleme sinust aastaid unistanud,» kirjutas ta enda rasedusfoto kõrval. 

Eile saabus Instagrami ka pilt lapsest, kes sai nimeks Minnie Alex Pullin.  

Kuidas on see võimalik? CNNi andmetel kasutas Ellidy munaraku kehavälist viljastust (IVF). Muide, isa sperma koguti alles veidi pärast tema surma. Ekssportlase lesk kinnitas juba varem, et IVF oli neil üheskoos plaanis juba ammu. 

32-aastaselt hukkunud Alex Pullin oli kõrgelt hinnatud atleet. Näiteks 2014. aastal kandis ta Sotši olümpia avamisel Austraalia lippu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles