KUULA! ⟩ Elina Born avaldas peale pikka pausi uue singli: vahepealne aeg on siiski olnud tegus

Elu24
Copy
Elina Born
Elina Born Foto: Kiksan

Eesti armastatud artist Elina Born naasis peale kaheaastast pausi värske soolosingliga «Linnuteid».

Nii loo «Linnuteid» sisu kui ka video peegeldab Elina suhtlust iseendaga: «On oluline, et aktsepteeriksin end sellisena nagu olen – võin põgeneda ükskõik kuhu või kui kaugele, kuid lõpuks pean ikkagi elama iseendaga. Võtan end omaks täielikult, kõigi oma heade ja halbade külgedega! Tihti on meie sees justkui veel keegi, kes tahab välja tulla ja ennast näidata, aga meie oma alter ego'd ja ebakindlused hoiavad tagasi.»

«See proua siin pildil on kujutluspilt minu kõrgemast minast – tugev, enesekindel, kes ei karda mitte kedagi ega midagi. Kui tunnen end madalana või nõrgana, mõtlen talle. Ta võiks mulle end tihedamini ilmutada, kuid kui ta end näitab, olen võitmatu,» kirjutas lauljatar Instagramis. 

Elina Born «Linnuteid»
Elina Born «Linnuteid» Foto: Promo/@Kiksan

Laulu autorid on lisaks Elinale endale produtsendid Gevin Niglas ja Karl Killing ning nublu. Kaasakiskuvale loole vändati Vene Draamateatris muusikavideo, mis kujutabki loo «Linnuteid» olemust, kus lauljanna sees elavad erinevad Elinad ta ümber piiravad ja nurka suruvad.

Video valmis produktsioonifirma Riba Films käe all. «Meil on siiralt hea meel selle üle, et kõik neli Elinat leidsid ühise aja, et videosse tulla. Ühtlasi poleks me ilma Geisha kommidest saadud suhkrupauguta seda kõike valmis teinud,» rääkis tiim. 

Elina on uue loo ilmumise üle väga elevil. «Kogu protsess on olnud päris pikk, loo kirjutasime tegelikult juba suvel. Avalikus mõttes olen muusikast päris pikalt eemal olnud – viimane soolosingel «Kordumatu» ilmus üle kahe aasta tagasi,» rääkis ta. Need kaks aastat on aga möödunud tegusalt ja olnud täis muusikat. «Pidevad stuudiosessioonid ja laulukirjutamislaagrid ja olen vahepeal teinud koostööd väga erinevate muusikutega nii Eestist kui välismaalt. Nende kahe aasta kirsiks on ehk eelmisel kevadel ilmunud «niiea» koos villemdrillemiga,» jutustas lauljanna.

Vaata videot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles