ARMAS PILT ⟩ Cristiano Ronaldo pisipere täieneb mitte ühe, vaid lausa kahe silmatera võrra

Elu24
Copy
Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez.
Cristiano Ronaldo ja Georgina Rodriguez. Foto: JUAN MEDINA/Scanpix

Jalgpallur Cristiano Ronaldo jagas koos elukaaslase Geogrina Rodriguezega neljapäeval rõõmusõnumit, et ootavad kaksikuid. 

«On rõõm teatada, et ootame kaksikuid. Meie südamed on täis armastust – me ei jõua ära oodata, millal teiega kohtume ❤️🏠» kirjutas 36-aastane Ronaldo Instagramis. Armsat sõnumit saatis pilt koos 27-aastase kallima Rodriguezega, kellega naerusuiselt voodis lebati, käes ultrahelipilt kaksikutest. 

Pilt on lühikese ajaga kogunud ligi 25 miljonit meeldimist ja selle alla on jäetud tuhandeid õnnesoove. Ronaldo on üks parimaid ja enim tasustatud sportlasi maailmas. Lisaks on ta 240 miljoni jälgijaga ametlikult Instagrami kõige jälgitavam kasutaja.

Seitse aastat oli Ronaldol ainult üks poeg, Cristiano Ronaldo Jr. Siis – 2017. aastal vaid viie kuu jooksul – sai temast nelja lapse isa. Õige pea saab järglasi olema juba kuus. 

Cristiano Ronaldo Jr. sündis 2010. aastal San Diegos. «Suure rõõmu ja emotsiooniga teatan, et sain hiljuti pisipoja isaks. Lapse emaga, kes eelistab hoida oma isikut konfidentsiaalsena, on kokku lepitud, poeg jääb minu eksklusiivse eestkoste alla,» ütles sporditäht mullu. 2017. aasta juunis sündisid tal asendusema abil kaksikud – Eva ja Mateo Ronaldo. Jalgpallur pole seni avaldanud, miks ta sellise valiku vastu võttis. Vaid kuu aega hiljem teatas ta, et saab oma praeguse kaasa Rodriguezega enda neljanda lapse. Alana Martina sündis 2017. aasta novembris. 

«Isaks olemine on ainulaadne ja isiklik teekond, mis on mind täielikult muutnud,» ütles Portugali päritolu staar peale neljanda lapse sündi. «See on õpetanud mulle armastuse kohta asju, mille olemasolust ma ei teadnudki. See on mind pehmendanud ja andnud teistsuguse vaatenurga sellele, mis on minu elus tõeliselt oluline.»

«Olla isa ja näha oma pere kasvamist on kahtlemata suurim privileeg, mis mul on olnud. Nendega koos aega veeta, nende kõrval olla, nendega koos naeratada ja naerda. Nad on toonud mu ellu palju õnne ja rõõmu,» rääkis ta 2017. aastal. 

Vaata ka pilte allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles