RAJU VIDEO ⟩ Rongi kokkupõrge autoveokiga lennutas autod taeva poole

Elu24
Copy
Kokkupõrke hetk.
Kokkupõrke hetk. Foto: Kuvatõmmis

Täislastis autoveok jäi ülesõidukohale kinni, lähenenud reisirong kokkupõrget ära hoida ei suutnud. Tulemuseks on šokeeriv õnnetus, vahendab CarThrottle.

Oklahoma osariigis toimus karm rongiõnnetus, kui sõiduautosid vedanud veok jäi ülesõidukohal rööbastele kinni. Paraku ei jõudnud ka rahvast täis Amtraki 822. rong pidurdada.

Mitmed sõiduautod lömastati kokkupõrkes.
Mitmed sõiduautod lömastati kokkupõrkes. Foto: Oklahoma tuletõrje

Pealtnägija videole püütud õnnetuse tulemusel niitis rong treileri pooleks ja saatis sellel olnud sõiduautod lendu. Kui reisirong viimaks pidama sai, oli raudtee sodi ning lömastatud sõidukeid täis.

Õnneks kokkupõrkes inimesi surma ei saanud, sest veokijuht suutis masinast väljuda. Küll aga võib meest näha klipi lõpus veoki rusude juures šokeeritult karjumas. Samuti viskas kokkupõrge veduri osaliselt rööbastelt maha ja vigastas kergelt mitmeid reisijaid.

«Rööpad on ülesõidul veidi kõrgemad asfaldipinnast,» kirjeldas Šeriff Marty Grisham. «Treiler jäi põhjale kinni ja ta ei saanud ära sõita,» selgitas ta õnnetuse tagamaid. Asjaolude täpsustamiseks on alustatud ka uurimist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles