VIDEO ⟩ Justin Bieber astus abikaasa kaitseks välja, kui paparatsod kurva sündmuse kohta pärisid

Elu24
Copy
Justin Bieber ja Hailey Bieber.
Justin Bieber ja Hailey Bieber. Foto: Andy Kropa/Scanpic

Hiljutise traagilise tulistamisega seotud USA näitleja Alec Baldwin on Justin Bieberi kaasa Hailey onu. Paljud Hailey ja Justini fännid on avaldanud Twitteris suurt pettumust selle üle, et paparatsod pärisid naiselt onu kohta vaid paar päeva peale õnnetust võtteplatsil ja üritasid kurva sündmuse arvelt kasu lõigata. 

Näitleja Alec Baldwin tulistas 21. oktoobril võtteplatsil rekvisiidina kasutatud relvast kaht inimest, kellest suri üks, peaoperaator Hayla Hutchins. Võtteplatsil oli enne öeldud, et tegemist on «külma relvaga» ehk püstol ei olnud teadupoolest laetud, isegi mitte paukpadrunitega, ning seda oli turvaline kasutada.

Kaks päeva peale kahetsusväärset juhtumit käis Alec Baldwini vennatütar Hailey Bieber koos abikaasa Justin Bieberiga korvpallimängu vaatamas. Kõmupiltnikud kasutasid võimalust ja uurisid Haileylt ta onu kohta, lootuses, et teine suud paotab. Peale korduvaid küsimusi kaotas Justin kannatuse ja lajatas paparatsodele: «Sul võiks veidi austust olla, mu poiss!» 

Kohatud küsimused ajasid kopsu üle maksa ka Justini ja Hailey fännidel, kelle silmis läksid kõmupiltnikud üle piiri. «See pole mitte ainult lugupidamatu pere vastu, kes leinab kadunukest, vaid nad küsivad selle kohta, et saada reaktsioon kelleltki, kellel pole sellega midagi pistmist... Nad on vastikud,» sõnas üks. «Ja siis te küsite, miks Justin paparatsosid vihkab,» lisas teine. 

Vaata ka videot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles