Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

GALERII ⟩ Rulett ja mõnusad võnked! Punch Club tähistas uut joogivalikut meeleoluka peoga

Elu24
Copy

22. oktoobril tähistas kodumaine Punch Club uue joogivaliku sündi. Meeleolukas pidu peeti maha Tallinnas ajaloolises Villa Vaibzi hoones. 

Eesti ühe auhinnatuima joogivabriku tooteportfelli lisandusid uued joogid. «Tahtsime tuua kokku oma sõbrad ja partnerid, et üheskoos tähistada meie uute toodete valmimist. Aastaid on meie fookus olnud vaid kvaliteetkokteilide valmistamisel – ja tegelikkuses see ka sinna jääb – kuid nüüd oli sobiv aeg tuua nende kõrvale ka kangemad joogid,» kommenteeris Punch Clubi tegevjuht Kristjan-Walter Kask.

Reedene üritus algas juhitud degustatsiooniga külalistele ja partneritele ning jätkus meeleoluka peoga eestiaegse luksusliku villa kolmel korrusel. Kohal olid Eesti parimad baarmenid ja baaridaamid koos tuntud restoranide ja meelelahutusasutuste juhtide ja juhatajatega. Muusikalist meeleolu lõid house- ja bassimuusika staarid DJ-d PAAP ja MHKL.

Punch Club on auhinnatud Eesti joogifirma. 2016. aastal asutatud ettevõte on keskendunud käsitöökokteilide ja karastusjookide valmistamisele pudelites ja vaatides. Joogid on orgaanilised, väikse suhkrusisaldusega ja keskkonnasõbralikud. 

Vaata galeriid ning otsi üles end ja oma sõbrad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles