ÜLE PIIRI ⟩ Andrei Zevakin lükkas müüki videotest inspireeritud nänni, millelt leiab ka Brigitte Susanne Hundi

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt ja Andrei Zevakin Kroonika meelelahutusauhindadel.
Brigitte Susanne Hunt ja Andrei Zevakin Kroonika meelelahutusauhindadel. Foto: Konstantin Sednev

Palavalt armastatud juutuuber Andrei Zevakin avalikustas oma videotest inspireeritud fännikollektsiooni, millest leiab pusasid, tasse, sokke ja lausa beebibodisid. 

Andrei Zevakin lõi käed firmaga Arcadewrld, mis valmistab retro-futuristlikus stiilis tänavarõivaid. «Just olime mõtlemas uue kollektsiooni peale ja et kuidas võiks sellele läheneda. Aarcadewrldi kutid pakkusid välja, et võiks collab'i (koostöö – toim) teha selles osas. Lõime käed ja edastasin visiooni, kuhu suunas võiks liikuda,» rääkis juutuuber Elu24-le.

Nännilt ja rõivastelt leiab mitmeid fraase, mis on ennekõike tuttavad Andrei suurtele fännidele. Kollektsiooni ideedega oli abiks ka tema sõber Robin Valting, kellega koos Andrei meeleolukaid videoid filmib. «Merch'i (fännikauba – toim) ideed tavaliselt sünnivad niimoodi, et kui tekib mõni fraas, mida hakatakse kasutama rohkem või mis läheb rahvale peale, siis ma panen selle kohe kirja, et see oleks kohe meeles, kui uus drop (väljalase – toim) tuleb. Samuti soovitas ka Robin paar ideed, mis võiks sees olla,» jutustas Andrei. 

Fännikaubalt leiab näiteks fraasi «üle piiri», mis sai alguse ühest Andrei kõige populaarsemast videost. Noormees reageeris Brigitte Susanne Hundi tantsuvideole ja viskas toimuva üle pisut nalja, mispeale seltskonnastaar tõdes, et Andrei läks üle piiri. «Kusjuures «üle piiri» pakkus ise Brigitte kunagi välja ja ta ise mega rahul selle disainiga. Varsti peaks tal sama pusaga ka photoshoot tulemas,» rääkis ta. Pusa kaunistab joonistus Andreist ja Brigittest, kes Kroonika meelelahutusauhindade galal peohoos musi tegid. 

Andreil on parasjagu elus põnev aeg. Lisaks sellele, et ta tõi oma fännideni hulgaliselt vingeid riideid ja palju muud, sõlmis ta lepingu plaadifirmaga Sony Music. «Ma olen mega õnnelik, et liitusin Sony tiimiga, ja ma ei jõua juba ära oodata, millal saaks uut muusikat välja lasta. Väga ägedad projektid on käsil ja on tulemas ka veel põnevamaid koostöid,» rääkis ta möödunud nädala reedel. 

Vaata ka pilte allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles