LUMMAV VIDEO ⟩ Reketi uue loo «Eikellegi Ma» muusikavideo valmis Eesti looduse rüpes

Elu24
Copy
Reket avaldas uue loo koos muusikavideoga «Eikellegi Ma»
Reket avaldas uue loo koos muusikavideoga «Eikellegi Ma» Foto: Felix Laasme/Promo

Reket avaldas reedel uue loo «Eikellegi Ma» ja loodusteemalise muusikavideo, mis võlub Eesti kaunite rabade, metsade ja maastikuga. 

Esmapilgul võib tunduda, et äsja ilmunud lugu «Eikellegi Ma» räägib ühest toksilisest suhtest. Põhjalikumalt süvenedes ning loo muusikavideoga tutvudes võib aga aru saada, et paralleele on toodud hoopis inimsuhete ja looduse vahel. Looga soovitakse pöörata tähelepanu meid ümbritseva looduse olulisusele. Kõlama jääb mõte, kui erinevalt me kohtleme loodust ja inimesi. 

Reket arvab, et loo tegelik sõnum jääb siiski iga inimese enda otsustada. «Tõde on kuulaja kõrvades,» kommenteerib ta.

Laulule filmitud muusikavideoga soovib Reket juhtida tähelepanu kliimamuutustele ning Eestimaa looduse ilule ja selle säilitamisele. «On äärmiselt tähelepanuväärne, kui palju kauneid paiku meie pisikene kodumaa endas peidab,» lisab ta. Videos olevad kaadrid on filmitud eri paikades üle Eesti. Muusikavideo autorid on Mart Vares, Marek Lindmaa ning Kert Pilman. Loo on produtseerinud Sergei Harhan ning miksinud ja masterdanud Vallo Kikas.

Lugu on valminud koostöös keskkonnaministeeriumiga. Praegu on oluline pöörata nendele teemadele tähelepanu, kuna 31. oktoobrist 11. novembrini toimub ülemaailmne ÜRO kliimakonverents COP26, kus pakutakse lahendusi kliimamuutuste leevendamiseks ja nendega kohanemiseks.

Kuula lugu ja vaata ka videot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles