EMA JÄLGEDES ⟩ Gerli Padari tütre unistus täitus: kerge südamega me seda pakkumist vastu ei võtnud

Elu24
Copy
Gerli Padar tütre Camillaga.
Gerli Padar tütre Camillaga. Foto: Kuvatõmmis

«Ma tahaks näitlejaks saada,» tõdes laulja Gerli Padari seitsmeaastane tütar Camilla, kes sai äsja oma esimese muusikalirolli. Tüdruk teeb koos emaga kaasa populaarses Lotte muusikalis. 

Neljapäevases «Ringvaates» oli külas Gerli Padar koos noorima tütre Camillaga. Viimane astub koos emaga üles Lotte muusikalis, tehes sellega oma esimene lavarolli. 

«Seekord on nagu eriti põnev,» nentis Padar, kes on Lotte etendustes mänginud alates 2008. aastast. 

Muusik tõdes, et Camilla on kasvanud teadmisega, et tema ema on Lotte. «Kui «Detektiiv Lotte» etendusi tegime, ootasin viiendat kuud Camillat ja otsustasime, et tõsteid päris etendusel ei tee,» meenutas Padar. Vahetult enne Camilla sündi avati tema sõnul ka Lottemaa. 

Seitsmeaastane Camilla tunnistas, et on Lotte etendust miljon korda vaadanud, ent siiani ei ole veel küllalt saanud. «Kui oleks vaja kedagi asendada etenduses, siis ta teab peast,» tõdes ema.

Kedagi asendama aga Camilla ei pea, sest neiu saab muusikalis täitsa enda rolli. «See on tema jaoks ikkagi unistuste täitumine,» sõnas Padar.

Siiski tunnistas ema, et kerge südamega seda pakkumist vastu ei võetud. «Camilla alles sai seitsmeaastaseks ja läks esimesse klassi. Sügis on niigi kiire, et kas on ikka hea mõte. Mulle kui emale on see ka topelt koormus, et kas olen sellega nõus,» rääkis ta peast läbi käinud mõtetest. 

Küll aga võttis ta enda sõnutsi kohe vastu otsuse, et tema tütart õpetama ei hakka. «Ei neid laule ega midagi. Ta on väga palju iseseisvalt õppinud ja ka muusikaõpetaja on teda palju aidanud,» nentis ta. 

Laval olekut ja näitlemist naudib noor muusikalitäht täiel rinnal. «See on nii lõbus, ja saab uusi sõpru,» sõnas ta. Küsimusele, kas ka temast saab näitleja või laulja, vastas Camilla, et soovib näitlejaks saada, ent huvi pakub ka lavastaja amet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles