RAJU VIDEO ⟩ Jalakäija ehmatus: vihased maasturijuhid kiirendasid kahel real üle sebra

Elu24
Copy
Halvimast päästis jalakäija tähelepanelikkus.
Halvimast päästis jalakäija tähelepanelikkus. Foto: Kuvatõmmis

Maasturijuhid üritasid Kalaranna tänaval teineteisele ohtlikult kohta kätte näidata. Tähelepanuta jäi nii ülekäik, vastassuund kui jalakäija.

Teisipäeval liiklejate kogukonnas Ez-Dunõ jagatud videole jäi ehmatav vahejuhtum, kus mõõtu võtvad autojuhid tekitasid ohtliku olukorra. Nimelt sattus üks Volvo juht väga hoogu ning kihutas pardakaameraga autost 40 km/h alas mööda.

Paraku keeras kihutajale kohe Noblessnerist ette ka Audi maastur. Kui Volvo juht sellestki järsu manöövriga vastassuunast mööduda üritas, ei lasknud konkureeriv autojuht sel juhtuda.

Järgnes ootamatu mõõduvõtt, kus mõlemad maasturid nii pidevjooni kui sõidusuundi eirasid. Asi läks nii kaugele, et Volvo kimas teda sihilikult takistanud Audist vastassuunas mööda, ületades samas ohtlikult ülekäigurada.

Ometi jäi neil tähelepanuta, et samal ajal hakkas sebrat ületama üks jalakäija. Kui teineteisega «jõudu katsunud» autod olid mööda tuhisenud, võis inimest näha nõutult teeservas seismas.

Facebooki kogukonnas tekitas video palju kõmu ning mitmed soovitasid selle politseisse saata. Paljud reageerisid venekeelses grupis aga vanasõnaga «Два дибила – это сила» («kaks lolli, selles peitub jõud»).

Когда купил себе ауди 50 tdi и решил что стал хозяином жизни и дорог, но с вольво водами шутки и игры не проходят

Posted by Serz Sem on Teisipäev, 19. Oktoober 2021
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles